Στην Ιταλία συνδέουν αρκετά συχνά το μέλλον του Λούκας Μπογέ με την ΑΕΚ. Ο παίκτης δεν υπολογίζεται από την Τορίνο και θεωρείται δεδομένο πως θα αποχωρήσει, με το Calciomercato να τον… στέλνει ξανά στην ελληνική ομάδα, με την οποία αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν. Ωστόσο, σύμφωνα με όσα αναφέρονται, η Ένωση δεν παίζει μόνη της.

Ο Αργεντινός «είναι από τους παίκτες που σίγουρα θα φύγουν από το Τορίνο σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Για τον Μπογέ, αρχές καλοκαιριού, η Εστουδιάντες είχε κάνει κάποια έρευνα, ωστόσο δεν συνέχισε τις διαπραγματεύσεις. Τις τελευταίες ημέρες η Μίντλεσμπρο και η ΑΕΚ ζήτησαν πληροφορίες σχετικά με τον δανεισμό του παίκτη. Ωστόσο, η πρόθεση του προέδρου της Τορίνο είναι να τον πουλήσει και όχι να τον δανείσει», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Παράλληλα, από την Αγγλία επιβεβαιώνεται ότι η Μπόρο εξετάζει την περίπτωση του 23χρονου μεσοεπιθετικού, αλλά επίσης αναφέρεται ο «δικέφαλος» στην ιστορία.

Εξετάζεται ο Μαρσέλο που πήρε… φωτιά

Παράλληλα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Live Sport, η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση του Βραζιλιάνου στόπερ Μαρσέλο, τον οποίον γνωρίζει καλά ο Μιγκέλ Καρντόσο. Ο 30χρονος στόπερ είχε συνεργαστεί με τον Πορτογάλο τεχνικό τη σεζόν 2017-18 στη Ρίο Άβε, έχοντας 30 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, όπου η ομάδα του τερμάτισε πέμπτη.

Οι εμφανίσεις του έπεισαν τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας να του προσφέρει τριετές συμβόλαιο, ωστόσο στα «λιοντάρια» δεν έπαιξε σχεδόν καθόλου και για τον λόγο αυτό τον απέκτησε η Σικάγο Φάιαρ, δίνοντας 500.000 ευρώ για να τον αποκτήσει.

Στην ομάδα του MLS ο Μαρσέλο έχει καθιερωθεί και μετρά ήδη 14 συμμετοχές, ωστόσο φέρεται να επιθυμεί την αποχώρησή του από το Σικάγο για να επιστρέψει στην Ευρώπη. Ωστόσο, το συμβόλαιό του λήγει τον Δεκέμβριο του 2020, αν και δεν είναι τόσο εύκολη η υπόθεση. Πάντω,ς για την Ένωση παραμένει στα υπόψη και ο 24χρονος Νέλσον Μόντε.