Δεν είχε αίσιο τέλος η προσπάθεια του Παναθηναϊκού να αποκτήσει τον Γκαγιάς Ζαχίντ από τον ΑΠΟΕΛ, με αποτέλεσμα να στρέφεται σε άλλη περίπτωση για την κάλυψη του κενού στα χαφ.

Το «τριφύλλι» είχε καταθέσει στον ΑΠΟΕΛ πρόταση για το δανεισμό του Νορβηγού μέσου, με προθεσμία απάντησης έως και χθες. Ωστόσο, ο κυπριακός σύλλογος δεν ανταποκρίθηκε στο «πράσινο» κάλεσμα και έτσι μπαίνει σε εφαρμογή το εναλλακτικό πλάνο, με την απόκτηση κάποιου άλλου «οκταριού» από τη λίστα του Νίκου Νταμπίζα.

Μια από αυτές είναι και ο Μάρκους Ροντέν, με τον Σουηδό μέσο που είναι ελεύθερος από την Κροτόνε, να βρίσκεται ψηλά στην «πράσινη» λίστα.

Ωστόσο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα gazzetta.gr, η επιλογή του Παναθηναϊκού να παίξει… φουλ επίθεση με τη διαρροή απόσυρσης ενδιαφέροντος, μοιάζει περισσότερο με κίνηση τακτικής, ώστε ο ΑΠΟΕΛ να πιεστεί και να ξεκαθαρίσει άμεσα το ζήτημα θετικά ή αρνητικά.

Επίσης, σύμφωνα με το ίδιο μέσο, δεν θεωρείται τυχαίο το γεγονός πως σε μια σπάνια επικοινωνιακή κίνηση για την εποχή Νταμπίζα, ο σύλλογος βάζει σε πρώτο πλάνο την υπόθεση Ροντέν, ώστε να στείλει το… μήνυμα πως υπάρχουν εναλλακτικές.