Σε αθηναϊκό έδαφος βρίσκεται πλέον ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, Μιγκέλ Καρντόσο, ο οποίος προσγειώθηκε στις 14:20 στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με πτήση από το Μιλάνο.

Ο 47χρονος Πορτογάλος κόουτς θα παρουσιαστεί στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ στις 17:00 , όπου και θα έχει τη δυνατότητα να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις αναφορικά με τη συνεργασία του με την Ένωση που μόλις αρχίζει, αλλά και το πλάνο που έχει.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή (31/05) ο Καρντόσο θα βρεθεί στα Σπάτα, όπου και θα τσεκάρει το προπονητικό κέντρο, ενώ τόσο αύριο όσο και το Σάββατο (01/06) θα έχει επαφές με τους ανθρώπους τς ομάδας για να ρυθμίσει όλες τις λεπτομέρειες, πριν αναχωρήσει ξανά την Κυριακή στις 2 του μήνα.

Φυσικά, όπως γίνεται αντιληπτό, στο διάστημα που θα ακολουθήσει μέχρι και την έναρξη της προετοιμασίας στις 24 Ιουνίου, παρότι δεν θα βρίσκεται στην Αθήνα, θα είναι σε καθημερινή επικοινωνία με τον τεχνικό διευθυντή των κιτρινόμαυρων, Νίκο Λυμπερόπουλο, αλλά και με τους ανθρώπους που τρέχουν τον αγωνιστικό σχεδιασμό.

Πηγή: gazzetta.gr