Στη «βιτρίνα» του Λεβαδειακού και εύλογα βρίσκεται ο Φώτης Ιωαννίδης. Ο 19χρονος φορ μετρά φέτος 17 συμμετοχές και 2 γκολ στη Super League και αν δεν ταλαιπωρούνταν από ένα διάστρεμμα, θα βρίσκονταν τώρα στην Αγγλία με την Εθνική Under 19.

Παρότι ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του με τους Βοιωτούς, μετρά αντίστροφα ο χρόνος ώστε να αποχωρήσει, ανεξάρτητα αν οι «πράσινοι» καταφέρουν να μείνουν στην κατηγορία. Ξέχωρα από την εξέλιξη που θα έχει η «μάχη» της παραμονής, ο μικρός έχει τραβήξει τα βλέμματα εντός και εκτός των συνόρων και η παραχώρησή του προβάλει ως μία ειλημμένη απόφαση. Αλλωστε οι ενδιαφερόμενοι είναι πολλοί και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, εσχάτως υπάρχει και… ουσία στο θέμα του.

Αυτό που λέγεται είναι πως σύλλογος της Serie A (κατά μία πηγή η Σαμπντόρια χωρίς πάντως να επιβεβαιώνεται κάτι), χτύπησε την πόρτα των Βοιωτών και είναι έτοιμη να προσφέρει ένα ποσό που «φλερτάρει» με επταψήφιο νούμερο. Το οποίο όμως απέχει από τα «θέλω» του Λεβαδειακού, αλλά οι συζητήσεις συνεχίζονται και μάλιστα η ίδια ομάδα φαίνεται έτοιμη να επανέλθει για λογαριασμό του.

Υπό αυτές τις συνθήκες ανά πάσα στιγμή ενδέχεται να υπάρξουν εξελίξεις γύρω από την περίπτωσή του και σταδιακά ο 19χρονος στράικερ αναγορεύεται σε ένα hot όνομα.

Πηγή: gazzetta.gr