Μεγάλο ενδιαφέρον για το παιχνίδι της Κυριακής (07/10, 20:30) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Super League δείχνουν οι οπαδοί της ΑΕΚ.

Η προπώληση των εισιτηρίων για το ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους» έχει αρχίσει να ανεβαίνει και αγγίζει πλέον τα 10.000 εισιτήρια, ενώ φαντάζει δεδομένο ότι οι ρυθμοί θα ανέβουν τις προσεχείς ώρες, όσο θα πλησιάζει η ώρα για τη σέντρα.

Σε αυτά τα εισιτήρια δεν περιλαμβάνονται τα εισιτήρια διαρκείας, ενώ φαντάζει σίγουρο ότι αρκετός κόσμος θα σπεύσει την τελευταία στιγμή στο ΟΑΚΑ για να πάρει μια θέση στις εξέδρες του γηπέδου.

«Η ασπίδα και η δύναμη της ομάδας είστε εσείς»

Παράλληλα, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ έστειλε μήνυμα προς τον κόσμο της για στήριξη της ομάδας, με κόσμια συμπεριφορά, προκειμένου να αποκλειστεί ακόμη και το «πιο μικρό ενδεχόμενο πειθαρχικής δίωξης και τιμωρίας της έδρας μας».

Αναλυτικά το μήνυμα της Ένωσης:

«Και αυτή την Κυριακή στηρίζουμε την ομάδα μας και την σπρώχνουμε στη νίκη ΜΟΝΟ με τη φωνή μας!

Προστατεύουμε την ΑΕΚ, προσέχουμε ακόμα και τον διπλανό μας, αποτρέπουμε και το πιο μικρό ενδεχόμενο πειθαρχικής δίωξης και τιμωρίας της έδρας μας.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ επισημαίνει ότι απαγορεύεται αυστηρά η χρήση καπνογόνων, κροτίδων και βεγγαλικών! Απαγορεύεται η χρήση λέιζερ! Διατηρούμε «καθαρούς» τους διαδρόμους ανάμεσα στις θύρες!

Αγνοούμε την όποια τυχόν πρόκληση και ασχολούμαστε μόνο με τη δική μας ομάδα, ενισχύουμε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας! Επιδεικνύουμε για ακόμα μια φορά τον ποδοσφαιρικό μας πολιτισμό! Η ασπίδα και η δύναμη της ομάδας μας είστε εσείς!».