Μπορεί να πέρασε αρκετός καιρός, όμως η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ γνωστοποίησε την απόφασή της για την έφεση που κατέθεσε ο ΠΑΟΚ, για την τιμωρία που του επιβλήθηκε αναφορικά με όσα έγιναν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, στις 11 Μαρτίου.

Έτσι, η Ένωση παίρνει το παιχνίδι με 3-0, στους «ασπρόμαυρους» παραμένει η ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών για αυτήν τη σεζόν και οι 2 για την επόμενη, κάτι που σημαίνει ότι το «πάρτι» χθες στο ΟΑΚΑ ήταν πράγματι φιέστα τίτλου.

Επίσης, παραμένει και η ποινή τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και το πρόστιμο 63.000 ευρώ στον «δικέφαλο του Βορρά, η ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για τρία χρόνια και το πρόστιμο των 100.000 ευρώ στον Ιβάν Σαββίδη, αλλά και η αντίστοιχη ποινή 90 ημερολογιακών ημερών και 15.000 ευρώ πρόστιμο στον Λούμπος Μίχελ.

Φαντάζει δεδομένο ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα προσφύγει και σε τρίτο βαθμό, δηλαδή στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, όπου συνήθως οι αποφάσεις σε δεύτερο βαθμό δεν αλλάζουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε την εξής απόφαση.

Απέρριψε την έφεση 1) της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, 2) του Ιωάννη (Ιβάν) Σαββίδη, Προέδρου του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και 3) του MICHEL LUBOS του Michal Τεχνικού Διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ’ αριθ. 86/2018 απόφασης του Πρωτοβαθμίου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ».