Η έλευση του Όσκαρ Γκαρθία στον Ολυμπιακό, έφερε και νέα δεδομένα για κάποιους από τους παίκτες του «ερυθρόλευκου» ρόστερ. Σε γενικές γραμμές, ο Καταλανός τεχνικός δεν έχει πολύ διαφορετική άποψη για πολλούς από τους ποδοσφαιριστές που βρήκε στο Ρέντη, σε σχέση με του το συνέβαινε πριν από αυτόν.

Για έναν από αυτούς, ωστόσο, τα πράγματα φαίνεται να αλλάζουν άρδην. Ο λόγος για τον Μεχντί Καρσελά, ο οποίος μέχρι πρότινος είχε τεθεί εκτός ομάδας. Ο παίκτης προσπάθησε να βρει άλλο σύλλογο για να συνεχίσει την καριέρα του, αλλά με τον Γκαρθία η παραμονή στο Λιμάνι και η επανενεργοποίησή του μοιάζει το πλέον πιθανό σενάριο.

Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός επέστρεψε στις προπονήσεις των πρωταθλητών Ελλάδα, ανεβάζει σταδιακά ρυθμό, καθώς είχε χάσει έδαφος σε σχέση με τους συμπαίκτες του και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα σε επίσημους αγώνες, αλλά και αυτό δεν δείχνει πλέον τόσο μακρινό.

Η διάθεση που δείχνει στο Ρέντη όλο αυτό το διάστημα ο παίκτης, είναι κάτι που κερδίζει τον Γκαρθία, ο οποίος ετοιμάζεται να δώσει δεύτερη ευκαιρία σε ένα από τα πλέον ακριβά αποκτήματα του Ολυμπιακού το καλοκαίρι που πέρασε. Ο Καρσελά δείχνει αποφασισμένος να αρπάξει τη δεύτερη ευκαιρία που του παρουσιάζεται και ο προπονητής του σίγουρα θα ήθελε να δει εάν θα τα καταφέρει. Άλλωστε, η ποιότητά του δεν αμφισβητήθηκε ποτέ…