Οι υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού «τρέχουν», τη στιγμή που τα ταμεία του συλλόγου είναι άδεια. Οι «πράσινοι» δίνουν μάχη σε πολλά μέτωπα, με μεγαλύτερο… αγκάθι τις οφειλές σε πρώην παίκτες του συλλόγου.

Τη στιγμή που οι συζητήσεις με τους μάνατζερ, αλλά και τους νομικούς εκπροσώπους των ποδοσφαιριστών έχουν πάρει «φωτιά», προκειμένου να βρεθεί μια φόρμουλα στην αποπληρωμή των δόσεων, οι πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν πως ο Μάικλ Εσιέν δεν έχει συμφωνήσει να λάβει μειωμένες δόσεις.

«Δεν έχουμε καμιά ενημέρωση για διαφορετικό τρόπο καταβολής των δεδουλευμένων πέρα από ότι έχει ορίσει το δικαστήριο. Κανείς δεν έχει συμφωνήσει κάτι διαφορετικό από αυτό», τονίστηκε χαρακτηριστικά από το περιβάλλον του Γκανέζου ποδοσφαιριστή.

Να σημειωθεί πως οι «πράσινοι» θα πρέπει να καταβάλλουν στον πρώην παίκτη της Τσέλσι 418.975 ευρώ σε δέκα δόσεις έπειτα από απόφαση της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΟ.

Η οικονομική δυσπραγία του «τριφυλλιού» έχει ως αποτέλεσμα την μη καταβολής της πρώτης δόσης των 41.000 ευρώ.

Αντ’ αυτού, προτείνεται χαμηλότερο ποσό την στιγμή ωστόσο που η πλευρά του Εσιέν όπως τονίζει δεν έχει ανάψει το «πράσινο φως» για να συμβεί αυτό.

Πηγή: gazzetta.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.