Το σύνθημα για την πρωτιά στα πλέι οφ της Super League έδωσε ο Κώστας Γαλανόπουλος. Ο νεαρός μέσος, στον οποίον βασίζουν πολλά στην ΑΕΚ για το μέλλον, τόνισε ότι «με τη στήριξη του κόσμου μας δεν θα δυσκολευτούμε να πάρουμε τη νίκη», ενώ σημείωσε ότι η επικράτηση στην Τούμπα ήταν μόνο η αρχή.

«Τα πλέι οφ είναι ένα περίεργο μίνι πρωτάθλημα. Νομίζω όμως ότι η καλή αρχή που έκανε η ομάδα μου, θα μας βοηθήσει πολύ στη συνέχεια. Κατά τη γνώμη μου, το ματς στην Τούμπα ήταν ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια. Ακολουθεί το ματς με τον Πανιώνιο στο γήπεδό μας και πιστεύω ότι με τη στήριξη του κόσμου μας δεν θα δυσκολευτούμε να πάρουμε τη νίκη», τόνισε αρχικά στην κάμερα της Nova ο Γαλανόπουλος.

Για το πόσο σημαντικό είναι για την ΑΕΚ που ξεκινάει αυτό το μίνι πρωτάθλημα με τρεις βαθμούς, είπε: «Η ΑΕΚ θέλει να επιβεβαιώσει την πολύ καλή πορεία που έκανε στον β’ γύρο. Πάμε για την πρώτη θέση στα πλέι οφ. Το ξεκίνημα στην Τούμπα είναι μόνο η αρχή. Πρέπει όμως να ακολουθήσουν κι άλλες νίκες».

Τέλος, όσον αφορά το αυριανό ματς με τον Πανιώνιο, επισήμανε: «Πρώτα απ’ όλα πρέπει να σκοράρουμε, γιατί ο Πανιώνιος είναι μια πολύ καλή και κλειστή ομάδα. Είναι δύσκολο να διασπάσεις την άμυνά της, αφού διαθέτει πολύ καλούς παίκτες και ποιοτικούς ειδικά στις αντεπιθέσεις. Στο γήπεδό μας, όμως, θα έχουμε ευκαιρίες, θα έχουμε την κατοχή και είμαι πεπεισμένος ότι θα σκοράρουμε για να πάρουμε τη νίκη».