Μεταξύ των όσων ανέφερε ο Στέλιος Πέτσας στο briefing για την αντιμετώπιση του κινδύνου επιδημίας από κορονοϊού, τοποθετήθηκε και για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αρμάνι στο Μιλάνο, στα πλαίσια της 29ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε επί του θέματος ότι από πλευράς επίσημης Ελληνικής Πολιτείας «έχει δοθεί σύσταση από ΕΟΔΥ σε ΚΑΕ Ολυμπιακός να μην ταξιδέψει (η «ερυθρόλευκη» αποστολή) στο Μιλάνο. Εμείς λέμε ότι θα πρέπει να το ξαναδούν αυτό το ζήτημα οι Αρχές της Euroleague. Οι ιταλικές Αρχές έχουν αναστείλει τη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων, άρα είναι οξύμωρο το ότι ενώ δεν γίνονται εγχώρια ματς στη γειτονική χώρα, να γίνονται διεθνή».

Ο κ. Πέτσας έκανε γνωστό πως «έχουμε πει στην ΚΑΕ Ολυμπιακός να μείνει εδώ και θα ενώσουμε τη φωνή τη δική μας με αυτήν της ομάδας». Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διερωτήθηκε: «Τι θα γίνει με την επιστροφή στην Ελλάδα; Τι θα γίνει με τα υπόλοιπα ματς; Με τους ανθρώπους κοντά  στους αθλητές…;». Και συμπλήρωσε: «Ελπίζουμε να πρυτανεύσει η λογική. Δεν είναι σκόπιμο να γίνει τέτοιο ματς, υπάρχει χρόνος να αναβληθεί».