Ο Ολυμπιακός παρουσίασε απόψε τη νέα φανέλα του στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και το παρών έδωσαν οι αθλητές, το προπονητικό τιμ αλλά και η διοίκηση της ομάδας.

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ αποκάλυψε τα 3 σχέδια για τη σεζόν 2019-2020.

Τις ευχές του για τη νέα σεζόν έδωσε ο Βασίλης Σπανούλης, ενώ υποσχέθηκε πως η ομάδα θα καταθέτει την ψυχή της στο παρκέ.

«Να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς. Eύχομαι η φετινή χρονιά να είναι πολύ καλή για εμάς. Εύχομαι να έχουμε υγεία. Θα δώσουμε της ψυχή μας στο γήπεδο και εύχομαι να πάρουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα», ανέφερε ο αρχηγός του Ολυμπιακού.

Ιστορική χαρακτήρισε τη σεζόν που έρχεται ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος:

«Ιστορική σεζόν η φετινή αφού θα παίξουμε μόνο στην Euroleague. Δε χρειάζεται να αναλύσουμε τους λόγους. Είδατε τις νέες μας φανέλες. Ελπίζω να έχουμε μια καλή σεζόν. Τα παιδιά δουλεύουν σκληρά, τώρα μπήκαν και οι διεθνείς. Ελπίζουμε πως ο κόσμος θα στηρίξει την προσπάθεια. Θέλουμε τη στήριξη όλων αυτών που αγαπάνε την ομάδα», ήταν τα λόγια του.

Στο «μέχρι τέλους» που έγινε πράξη στάθηκε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην παρουσίαση της φανέλας των «ερυθρολεύκων».

«Ευχαριστούμε που ήρθατε και μας τιμάτε με την παρουσία σας. Άλλαξε η μοίρα του ελληνικού μπάσκετ και ελπίζουμε να αλλάξει και του ευρωπαϊκού. Πάμε μέχρι τέλους και αυτό το μέχρι τέλους έγινε πράξη. Ιδιαίτερη σεζόν η φετινή για μας», είπε.

Διαφοροποίηση Πρίντεζη

Κάπως διαφορετική φαίνεται ότι ήταν η τοποθέτηση του φόργουορντ του Ολυμπιακού Γιώργου Πρίντεζη, ο οποίος τόνισε ότι δεν είναι σίγουρος για το αν η συμμετοχή μόνο στην Euroleague θα είναι ωφέλιμη για την ομάδα.

«Φέτος μου αρέσει πάρα πολύ η ομάδα του Ολυμπιακού, το είπα αρκετές φορές. Είναι μια ομάδα συγκροτημένη, έχει παίκτες με ταλέντο και δείχνει πως θα τα πάει πάρα πολύ καλά. Μπορεί να βγει σε καλό, μπορεί να βγει και σε κακό που θα παίζουμε μόνο στη Euroleague. Είμαστε επαγγελματίες. Θα έχουμε περισσότερες μέρες ξεκούραση. Μπορεί οι μικρότεροι παίκτες να μην έχουν τη δυνατότητα να βρουν ρυθμό με τους αγώνες, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος, επαγγελματίας, να προσέχεις τη ζωή σου, να κάνεις ατομικές προπονήσεις και να βελτιωθείς. Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε καταφέρει να κάνουμε καλές πολλές προπονήσεις. Κάναμε μια καλή προπόνηση και παίξαμε το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα. Έχει επιλέξει όσο το δυνατόν περισσότερο ο κόουτς τους παίκτες για να φτιάξει καλύτερα το ρόστερ. Το σκεπτικό μας είναι να παλεύουμε κάθε ματς και να βελτιωνόμαστε», ανέφερε ο Γιώργος Πρίντεζης στην παρουσίαση της φανέλας του Ολυμπιακού.

Δείτε το βίντεο της παρουσίασης:

Πηγή: gazzetta.gr