Την παρουσία έντονης αστυνομικής παρουσίας και εισαγγελικού λειτουργού στο ΟλυμπιακόςΠρομηθέας Πάτρας επιβεβαίωσε ο Γιώργος Βασιλειάδης. Μάλιστα, ο υφυπουργός Αθλητισμού κάλεσε «όλους τους εμπλεκόμενους να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να πάψουν να πυροδοτούν το κλίμα ενόψει του σημερινού αγώνα» στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Οι χθεσινές ντροπιαστικές εικόνες έξω από το σπίτι του διαιτητή Αναστόπουλου δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές, όπως επίσης οι εκβιασμοί, οι εκφοβισμοί και η στοχοποίηση ανθρώπων.

Από χθες βρίσκομαι σε συνεχή επικοινωνία με την ΕΛ.ΑΣ. και τους αρμόδιους εισαγγελείς προκειμένου στο σημερινό αγώνα Ολυμπιακού – Προμηθέα να διαφυλάξουν την τάξη και να αποδώσουν ευθύνες σε όποιον προβεί σε έκνομες ενέργειες, αλλά και σε όποιον οδηγήσει με πράξεις ή παραλείψεις του σε ακραίες καταστάσεις. Για τον λόγο αυτό έχω αιτηθεί την παρουσία εισαγγελικού λειτουργού και αυξημένων αστυνομικών δυνάμεων.

Καλώ τέλος, όλους τους εμπλεκόμενους να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να πάψουν να πυροδοτούν το κλίμα ενόψει του σημερινού αγώνα», αναφέρει ο κ. Βασιλειάδης.

Αυτό σημαίνει ότι τα πάντα είναι ανοικτά όσον αφορά το πώς και εάν διεξαχθεί ο αγώνας για την τελευταία αγωνιστική της Basket League, μετά από όσα συνέβησαν τις τελευταίες ώρες, έπειτα από τη γνωστοποίηση ότι ο ρέφερι Αναστόπουλος θα σφυρίξει στο ματς του Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.