Το τρίτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και τη Στρασμπούρ ήθελε μερικά δευτερόλεπτα για να ολοκληρωθεί. Η μπάλα έφτασε στα χέρια του Τζερεμί Λελούπ, ο οποίος επιχείρησε ένα σουτ πίσω από το κέντρο κι εν τέλει δικαιώθηκε! Το συγκεκριμένο σουτ θα μπει… εύκολα στα highlights της σεζόν που διανύουμε! Ναι, ακόμα είναι αρχή της χρονιάς και κανείς δεν… ξέρει τι μας περιμένει και τι έχουμε να δούμε ακόμα. Το σουτ του Λελούπ, όμως, ήταν απλά… φοβερό και το gazzetta.gr σας θυμίζει ορισμένα τρίποντα από το κέντρο (σ.σ. λίγο μπροστά ή λίγο πιο πίσω) που θα τα θυμόμαστε όσα χρόνια κι αν περάσουν. Όπως για παράδειγμα η… τριποντάρα του Κώστα Σλούκα στην Τουρκία! Η Γαλατάσαραϊ βρισκόταν στο +3, άπαντες θεώρησαν πως το ματς είχε τελειώσει, ωστόσο ο Σλούκι Λουκ του Ολυμπιακού εκμεταλλεύτηκε τα δευτερόλεπτα που είχαν μείνει κι έστειλε το ματς στην παράταση! Πώς; Δείτε το video που ακολουθεί…

Από πολύ μακριά έχει ευστοχήσει κι ο Δημήτρης Διαμαντίδης. Το σουτ δεν έκρινε κάποιον τίτλο ή δεν χάρισε μία σπουδαία νίκη στον Παναθηναϊκό, όπως τα περισσότερα από τα μεγάλα καλάθια που έχει βάλει ο 3D. Και πάλι, όμως, μπαίνει… εύκολα στο προσωπικό του TOP 10!

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, οι Έλληνες πρωταγωνιστούν ξανά! Έτσι κι αλλιώς το ελληνικό μπάσκετ υπάρχει παντού. Βέβαια, για να μην είμαστε άδικοι, σαν το απίστευτο buzzer beater που είχε βάλει ο Ζόραν Πλάνινιτς στο ματς με το Μιλάνο… ΔΕΝ ΕΧΕΙ! Μακράν το πιο εντυπωσιακό!

Δεν είναι, όμως, μόνο αυτά. Κατά καιρούς έχουμε δει πολλά σουτ από το κέντρο που κανένας δεν πίστεψε ότι θα μπουν, αλλά εν τέλει κατέληξαν στο αντίπαλο καλάθι… Το gallery που ακολουθεί έχει τα πιο χαρακτηριστικά εξ αυτών, με τους Μπράουν, Μπογκντάνοβιτς, Γουίμς, Ίνγκλις και Έρτσεγκ να πρωταγωνιστούν:

 

Πηγή: gazzetta.gr