Εκπληκτικά πράγματα συμβαίνουν στην Πολωνία, όπου ο τερματοφύλακας της Πούστζα Νιεπολόμιτσε, ονόματι Κέβιν Κομάρ, ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον πρώην της κοπέλας του και για να μην τον τιμωρήσει η ομάδα του είπε ότι υπεύθυνοι για τους τραυματισμούς του ήταν οι οπαδοί, μέχρι που τον εξέθεσε τελικά η αστυνομία.

Ο 20χρονος τερματοφύλακας έμεινε εκτός δράσης για αρκετούς μήνες την περασμένη σεζόν αφού είχε σπασμένο χέρι, με τον ίδιο να λέει στη διοίκηση της ομάδας του ότι ο τραυματισμός προέκυψε μετά την επίσκεψη που έκαναν στο σπίτι του εξαγριωμένοι οπαδοί, οι οποίοι τον απείλησαν με αιχμηρό αντικείμενο και τελικά πάνω στη συζήτηση τον τραυμάτισαν.

Η αστυνομία της περιοχής, όμως, δεν ήταν σίγουρη ότι έγιναν έτσι τα πράγματα και προχώρησε σε έρευνα, η οποία έδειξε κάτι άλλο: Οι τραυματισμοί του Κομάρ δεν ήταν έργο των οπαδών αλλά του πρώην της κοπέλας του, όταν βρέθηκαν όλοι μαζί τυχαία σε ένα φεστιβάλ. Εκεί, λοιπόν, άρχισε μια συζήτηση ανάμεσα στους δύο, με τον πρώην να σπάει το χέρι του νυν.

Ο τερματοφύλακας της Πούστζα Νιεπολόμιτσε, όμως, φοβόταν ότι θα υπήρχε τιμωρία από την ομάδα αν έλεγε την αλήθεια, οπότε αποφάσισε να επινοήσει την ιστορία με τους… χούλιγκανς που πήγαν σπίτι του και του έσπασαν το χέρι.