Με δύο γκολ του Μασούρα, ένα του Καμαρά και ένα του Κίνι ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα με 4-0 τον Ατρόμητο έχοντας ευκαιρίες και για μεγαλύτερο σκορ, πανηγυρίζοντας τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμες αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας αντιμετωπίσει εντός έδρας τόσο τους Περιστεριώτες όσο και τον Πανσερραϊκό.

Οι Ερυθρόλευκοι μπήκαν στο γήπεδο με στόχο να πάρουν από την αρχή τον έλεγχο και το έκαναν, έχοντας και κάποιες τελικές προσπάθειες, χωρίς αποτέλεσμα όμως. Οι φιλοξενούμενοι, από την άλλη, απείλησαν στο 13′ με το σουτ του Ρομπάιγ που απέκρουσε ο Πασχαλάκης και από εκεί και πέρα είχαν το μυαλό τους περισσότερο στο ανασταλτικό κομμάτι.

Όπως και να έχει, στο 32′ ο Ολυμπιακός κατάφερε να ανοίξει το σκορ με την κεφαλιά-ψαράκι του Μασούρα μετά το σουτ του Κίνι που κόντραρε (1-0). Ένα γκολ που βοήθησε την ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ να πάρει τα πάνω της, να νιώσει πιο ελεύθερη στο γήπεδο και τελικά να χάσει ευκαιρία στο 43′ με σουτ του Μασούρα εντός περιοχής και να βάλει δεύτερο γκολ στο 45′ με τον Καμαρά στην επαναφορά μετά την απόκρουση του Τσιντώτα σε σουτ του Ελ Κααμπί.

Με το σκορ στο 2-0 από το πρώτο μέρος, οι Ερυθρόλευκοι μπήκαν στο δεύτερο με στόχο να καθαρίσουν οριστικά το ματς και το κατάφεραν από νωρίς, αφού στο 49′ ο Μασούρας, μετά την προσπάθεια του Ελ Κααμπί, εκτέλεσε από κοντά τον Τσιντώτα για το 3-0. Όλα εύκολα, δηλαδή, για τους Πειραιώτες, οι οποίοι… δεν σταμάτησαν να παίζουν αλλά συνέχισαν με στόχο να ανεβάσουν κι άλλο το σκορ. Και το έκαναν.

Ο Ολυμπιακός είχε ευκαιρίες με Μασούρα και Μπιέλ και τελικά έκανε το 4-0 στο 77′: Σουτ του Αλεξανδρόπουλο, απόκρουση του Τσιντώτα και γκολ από τον Κίνι στην επαναφορά. Όλα καλά, με λίγα λόγια, για την ομάδα του Μαρτίνεθ, η οποία αρχίζει το πρωτάθλημα με δύο νίκες στα πρώτα δύο παιχνίδια, ενώ για τον Ατρόμητο αποβλήθηκε στο 94′ ο Τσιντώτας με 2η κίτρινη επειδή έπιασε τη μπάλα εκτός περιοχής.

Ολυμπιακός (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ντόη, Ρέτσος, Κίνι, Έσε, Καμαρά (71′ Αλεξανδρόπουλος), Μασούρας (57′ Καρβάλιο), Σκάρπα (84′ Μπρνιτς), Φορτούνης (57′ Μπιέλ), Ελ Κααμπί (71′ Ελ Αραμπί).

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Τσακμάκης (59′ Αθανασίου), Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ, Έντερ, Γιουμπιτάνα (59′ Ντιρκς), Φριντζόνσον, Ρομπάιγ, Βέργος (66′ Ατζιέλσκι).