Μετά την ήττα από τον ΟΦΗ στην Κρήτη, ήρθε και αυτή στη Λαμία για τον Άρη, ο οποίος βρέθηκε πίσω στο σκορ μετά το γκολ του Καρλίτος στο 38ο λεπτό και δεν κατάφερε να απαντήσει ποτέ παρά τις όποιες προσπάθειες, με την ομάδα να μην είναι σε καλή κατάσταση.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι, έδειχναν πιο κινητικοί και είχαν την πρώτη τους ευκαιρία στο 11′, όταν η πίεση ψηλά είχε ως αποτέλεσμα το κλέψιμο και το σουτ του Μαρτίνεθ, το οποίο απέκρουσε εντυπωσιακά ο Χουτεσιώτης. Αμέσως μετά όμως, στο 14′, ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να πλησιάσουν στο γκολ με τον Μενέντες μετά την πάσα πάρε-βάλε του Κάρλσον στην αντεπίθεση αλλά τελικά αυτός στο τετ α τετ πλάσαρε άουτ.

Από εκεί και πέρα, αν και το ξεκίνημα ήταν καλό, το παιχνίδι συνεχίστηκε χωρίς κάποια μεγάλη φάση μέχρι και το 32ο λεπτό, με τον Κάρλσον να μην καταφέρει να στείλει τη μπάλα από κοντά και ενώ ο Κοσέλεφ ήταν εξουδετερωμένος, αφού ο Σαραμαντάς πρόλαβε να μπει στην πορεία της μπάλας. Και αφού δεν έγινε εκεί το 0-1, έγινε στο 38′ το 1-0 με το πλασέ του Καρλίτος εντός περιοχής μετά τη συνεργασία με τον Σλίβκα.

Η Λαμία, επομένως, πήρε το προβάδισμα και ο Άρης μπήκε στο β’ μέρος με στόχο την ισοφάριση. Παρ’ όλα αυτά, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πλησίασαν ξανά στο γκολ, στο 58′, με το σουτ του Τσιλούλη στο δοκάρι. Αυτή ήταν η καλύτερη φάση του δευτέρου ημιχρόνου, με τους Θεσσαλονικείς να ψάχνουν τον τρόπο για να φτάσουν στην ισοφάριση αλλά να έχουν πρόβλημα στο να δημιουργήσουν ευκαιρίες.

Και αφού δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες, οι Κίτρινοι γνώρισαν τελικά τη δεύτερη ήττα σε δύο αγωνιστικές, με τη Λαμία, από την άλλη πλευρά, να ανεβαίνει στους 4 βαθμούς αλλά να χάνει στο 93′ με αποβολή τον Σιμόν για το φάουλ στον Πάβιτσιτς.

Λαμία: Κοσέλεφ, Σαραμαντάς, Σιμόν, Πάβλοβετς, Τζανετόπουλος, Στάνκο (76′ Τζανδάρης), Σλίβκα, Νούνιες (88′ Βασιλαντωνόπουλος), Μαρτίνεθ (62′ Τόσιτς), Τσιλούλης (62′ Ακούνια), Καρλίτος (76′ Λόνγκο).

Άρης: Χουτεσιώτης, Φεράρι, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια (75′ Οντουμπάτζο), Νταρίντα (84′ Ζαμόρα), Τζούρασεκ (45′ Ντουκουρέ), Ρουπ (75′ Πάβιτσιτς), Κάρλσον, Μενέντες (84′ Χριστοδουλόπουλος), Μορόν.