Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα του Χάρι Κέιν στο πρωτάθλημα της Bundesliga. Ο Αγγλος επιθετικός ήταν ο πρωταγωνιστής στη νίκη της Μπάγερν Μονάχου με 4-0 επί της Βέρντερ Βρέμης στο «Βέζερσταντιον».

Στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης ο Κέιν έστειλε… συστημένη την μπάλα στον Λιρόι Σανέ που είχε χώρο για να τρέξει κι ο Γερμανός όταν βρέθηκε απέναντι από τον Παβλένκα δεν αστόχησε. Η Μπάγερν Μονάχου από την αρχή δεν θύμιζε την ομάδα που έχασε από την Λειψία με 3-0 στον τελικό του Σούπερ Καπ Γερμανίας. Στο 9′, πάντως, το VAR «έκοψε» την ισοφάριση της Βέρντερ. Ο Φούλκρουγκ βρήκε δίχτυα, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε καθώς υπήρχε οφσάιντ.

Η Μπάγερν συνέχισε να κυριαρχεί. Στο 58′ είχε δοκάρι με τον Κομάν και στο 74′ ο Χάρι Κέιν σε αντεπίθεση κι έπειτα από ωραία συνεργασία με τον Αλφόνσο Ντέιβις σημείωσε το πρώτο γκολ του με τη νέα του ομάδα. Οι παίκτες του Τόμας Τούχελ δεν σταμάτησαν εκεί. Ο Σανέ στο 90′ κι ο Τελ στο 90’+4′ ολοκλήρωσαν τον θρίαμβο.

Στο μεταξύ, η Μπάγερν Μονάχου πέραν της αγωνιστικής δράσης έχει και το βλέμμα της στραμμένο στη μεταγραφική αγορά. Βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του τερματοφύλακα Ντάνιελ Πέρετς από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τον οποίο θα δώσει συνολικά 5,5 εκατομμύρια ευρώ. Παράλληλα, διαπραγματεύεται με την Ίντερ την πώληση του αμυντικού Μπενζαμέν Παβάρ. Οι «νερατζούρι» δίνουν 25 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους, ενώ η Μπάγερν Μονάχου ζητάει στο σύνολο 35 εκατ. ευρώ.

Η πρώτη αγωνιστική της Bundesliga συνεχίζεται σήμερα (19/8) και αύριο (20/8) με τις αναμετρήσεις: Λεβερκούζεν-Λειψία, Βόλφσμπουργκ-Χαϊντενχάιμ, Χοφενχάιμ-Φράιμπουργκ, Άουγκσμπουργκ-Γκλάντμπαχ, Στουτγκάρδη-Μπόχουμ, Ντόρτμουντ-Κολωνία, Ουνιόν Βερολίνου-Μάιντς, Άϊντραχτ Φρανκφούρτης-Ντάρμσταντ.