Τα νεύρα του με θεατή που έκανε τη μέλισσα δεν μπορούσε να κρύψει σε αγώνα του ο Στέφανος Τσιτσιπάς. «Δεν έχει ξανασυμβεί στην καριέρα μου» είπε ο τενίστας.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα του με τον Μπεν Σέλτον στο πλαίσιο του τουρνουά τένις στο Σινσινάτι, ο Τσιτσιπάς αργούσε να κάνει το σερβίς του, καθώς άκουγε τον ήχο μέλισσας κοντά του και κουνούσε τη ρακέτα του προσπαθώντας να τη διώξει.

Ο τενίστας όμως κατάλαβε πως δεν υπήρχε κάποιο έντομο κοντά του αλλά ο ήχος προερχόταν από θεατή της εξέδρας που προσποιούνταν τη μέλισσα σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του δεύτερου σετ του αγώνα.

«Υπάρχει ένα άτομο από πίσω μου που μιμείται τον ήχο της μέλισσας», είπε ο Στεφανος Τσιτσιπάς. Λίγα λεπτά αργότερα στράφηκε προς την εξέδρα και άρχισε να ρωτάει ποιος κάνει το θόρυβο με τους οπαδούς που κάθονταν κοντά στο άτομο που μιμούνταν τη μέλισσα να το υποδεικνύουν.

«Αυτό το πράγμα δεν έχει ξανασυμβεί στην καριέρα μου. Ξέρω πως υποστηρίζουν τον άλλον παίκτη». Τότε διέκοψε ο Αμερικανός τενίστας και ρώτησε: «Τι συνέβη, σου μιλάνε;» και ο Τσιτσιπάς του εξήγησε: «Όχι, κάνουν μπιζ». Έπειτα, ο Τσιτσιπάς υπέδειξε πως το άτομο είναι μια κυρία και είπε στον διαιτητή: «Θέλω να φύγει, πρέπει να φύγει».