Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πρωταγωνίστησε σ’ ένα ασυνήθιστο επεισόδιο στη διάρκεια του αγώνα του με τον Μπεν Σέλτον στο πλαίσιο του τουρνουά τένις στο Σινσινάτι, όπου και νίκησε με 2-0 σετ και πέρασε στον 3ο γύρο, εκεί που θα αναμετρηθεί με τον Χούμπερτ Χούρκατς.

Ο Έλληνας πρωταθλητής άκουγε τον ήχο μιας μέλισσας κοντά του και άργησε να κάνει το σερβίς του, ενώ κουνούσε τη ρακέτα του σε μια προσπάθεια να διώξει το έντομο. Ωστόσο, ο ήχος δεν σταματούσε και ούτε εκείνος έβλεπε κοντά του να υπάρχει κάποια μέλισσα. Έτσι, κατάλαβε πως κάποιο άτομο από την εξέδρα «μπιζάριζε» σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του δεύτερου σετ του ματς.

Με τον ήχο να επιμένει και να τον αποπροσανατολίζει, στράφηκε στο διαιτητή της αναμέτρησης και παραπονέθηκε, με τις κάμερες να καταγράφουν τη συνομιλία τους. «Τι πρόβλημα έχεις;», τον ρώτησε ο διαιτητής κι ο Τσιτσιπάς του είπε: «Υπάρχει ένα άτομο από πίσω μου που μιμείται τον ήχο της μέλισσας». «Ω, ναι;» απάντησε ο διαιτητής και συνέχισε λέγοντας πως θα επιληφθεί του ζητήματος, ενώ ο Τσιτσιπάς πρόσθεσε πως ακούει ένα βόμβο ακριβώς πριν να σερβίρει. «Νομίζεις πως όλο αυτό είναι εντάξει;», ανέφερε στον διαιτητή προτού αποχωρήσει για να συνεχίσει τον αγώνα του.

Ο Τσιτσιπάς, όμως, δεν έμεινε εκεί. Πήγε στην εξέδρα και άρχισε να ρωτάει ποιος κάνει το θόρυβο με τους οπαδούς που κάθονταν κοντά στο άτομο που μιμούνταν τη μέλισσα να το υποδεικνύουν. «Βρήκες ποιος είναι;» ρώτησε ο διαιτητής με τον Στέφανο Τσιτσιπά να αποκρίνεται: «Αυτό το πράγμα δεν έχει ξανασυμβεί στην καριέρα μου. Ξέρω πως υποστηρίζουν τον άλλον παίκτη (σ.σ. Μπεν Σέλτον)…». Τότε διέκοψε ο Αμερικανός τενίστας και ρώτησε: «Τι συνέβη, σου μιλάνε;» και ο Τσιτσιπάς του εξήγησε: «Όχι, κάνουν μπιζ». Έπειτα, ο Τσιτσιπάς υπέδειξε πως το άτομο είναι μια κυρία και ζήτησε από τον διαιτητή: «Θέλω να φύγει, πρέπει να φύγει».

Ο διαιτητής έκανε σύσταση και ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να ολοκληρώσει με νίκη το παιχνίδι και να συνεχίσει την πορεία του στο τουρνουά, όπου έχει και στο πλευρό του την σύντροφό του Πάουλα Μπαντόσα η οποία τον εμψύχωνε πριν και κατά τη διάρκεια του ματς.