Η Μίλαν έχει κάνει αρκετές κινήσεις στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμη αφού θέλει να αποκτήσει και έναν νεαρό αμυντικό και ένας από τους υποψήφιους, σύμφωνα με το Sky Italia, είναι ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης του ΠΑΟΚ.

Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο χρόνο στη γειτονική χώρα έχουν γράψει 2-3 φορές για τους Ροσονέρι και για κάποιον παίκτη του δικεφάλου του βορρά. Αρχικά υπήρχαν αναφορές για τον Κουλιεράκη, στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια της σεζόν, υπήρχαν δημοσιεύματα για τον Κωνσταντέλια και τώρα ασχολούνται ξανά με τον Κουλιεράκη.

Συγκεκριμένα, όπως είπαν στο Sky Italia, η Μίλαν θέλει να αποκτήσει έναν νεαρό κεντρικό αμυντικό και στη λίστα της υπάρχει το όνομα του παίκτη του ΠΑΟΚ, όπως και αυτό του Μάρκο Πελεγκρίνο από την Ατλέτικο Πλατένσε. Παράλληλα, πρόσθεσαν, το τμήμα σκάουτινγκ του συλλόγου έχει σημειώνει και άλλα 2-3 ονόματα και τα προσεχή 24ωρα θα πρέπει να αποφασίσουν στο Μιλάνο ποιος θα είναι ο πρώτος τους στόχος.

Αν, τελικά, αυτός είναι ο Κουλιεράκης, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ θα ζητήσει τουλάχιστον 10 εκατ. ευρώ για την πώλησή του.