Νέα σελίδα ανοίγει στην καριέρα του ο Χάρι Κέιν, καθώς μετά από 19 χρόνια στην Τότεναμ αποχωρεί από την Αγγλία για να αγωνιστεί στη Γερμανία με τη φανέλα της Μπάγερν. Ο 30χρονος επιθετικός βρίσκεται ήδη στο Μόναχο, όπου πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και πλέον μένει μόνο να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο για να ολοκληρωθεί το μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, οι Βαυαροί θα καταβάλουν στην Τότεναμ 100 εκατ. ευρώ, συν 20 εκατομμύρια σε μπόνους.

Ο αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας αποθεώθηκε κατά την άφιξή του στο Μόναχο από τους φίλους της Μπάγερν, ενώ η ανακοίνωση της ακριβότερης μεταγραφής στην ιστορία της Bundesliga αναμένεται να γίνει σήμερα, πριν από τον αγώνα κόντρα στη Λειψία για στο DFL-Supercup στην Allianz Arena.

Ο Χάρι Κέιν εγκαταλείπει το βόρειο Λονδίνο ως ο πρώτος σκόρερ της Τότεναμ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ σε περίπτωση που ανακοινωθεί πριν τις 15:00 κι αγωνιστεί στον τελικό του Super Cup, τότε ενδέχεται να κατακτήσει τον πρώτο του τίτλο με τη νέα του ομάδα, κάτι που δεν κατάφερε με τους «πετεινούς» σε δέκα χρόνια ως επαγγελματίας.