Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 3-1 εκτός έδρας τη Ντνίπρο στον πρώτο αγώνα για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League και είναι με το 1,5 πόδι στην επόμενη φάση, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς όμως δεν το βλέπει έτσι και τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να αποδεικνύει σε κάθε αγώνα ότι είναι έτοιμη.

Αναλυτικά όσα είπε στην Cosmote TV ο προπονητής των Πράσινων μετά το τέλος του αγώνα…

Για το ματς: «Καταρχάς ήταν μία καλή εμφάνιση αν αναλογιστούμε ότι ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας. Ήμασταν καλοί πειθαρχικά, δεν κινδυνεύσαμε στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς και ελέγξαμε τον ρυθμό. Βοήθησε το γεγονός ότι σκοράραμε τις κατάλληλες στιγμές και αυτό μας έδωσε μεγαλύτερη άνεση».

Για τους παίκτες: «Έχουμε καλούς παίκτες με ποιότητα. Μπορούμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα, ανταποκριθήκαμε σωστά απέναντι σε μία καλή ομάδα, μετά από ένα καλό παιχνίδι πρέπει να είμαστε σοβαροί γιατί κάποια πράγματα στο τέλος μας τιμώρησαν. Είμαι ικανοποιημένος από όλους και θέλω να πιστεύω πως θα παίξουμε το ίδιο καλά και στο επόμενο παιχνίδι».

Για το αν η ομάδα του είναι με το 1,5 πόδι στην επόμενη φάση: «Δεν πιστεύω πως είμαστε ακόμα σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Είναι προκριματικά Champions League, είναι τεράστιο στοίχημα για μας και χωρίς το εκτός έδρας γκολ περιμένεις τα πάντα. Εμείς έχουμε κάνει ένα καλό παιχνίδι, πήραμε αποτέλεσμα και στην έδρα μας πρέπει να αποδεικνύουμε κάθε βδομάδα το πόσο έτοιμοι είμαστε».

Για τον κόσμο: «Είναι τεράστια ομάδα ο Παναθηναϊκός, μας βοήθησαν πάρα πολύ και πρέπει να είμαστε και στη συνέχεια καλοί και να τους ικανοποιήσουμε».