Τα όσα δήλωσε στη σημερινή του συνέντευξη στον Novasport FM 94, 6 ο Νίκος Νιόπλιας, ήταν λογικό να φτάσουν μέχρι τα… αυτιά του Κάρλος Φρέιτας, αν και ο Πορτογάλος είναι ακόμη στην Πορτογαλία.

Ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού, που κατηγορήθηκε σχεδόν για τα… πάντα από τον Κοζανίτη τεχνικό, δεν μπορούσε να πιστέψει τα όσα ακούστηκαν δημόσια για το πρόσωπό του και πραγματικά… έβραζε.

Μάλιστα το απόγευμα της Πέμπτης μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ, τόνισε ότι «με έκπληξη ενημερώθηκα για τις δηλώσεις στις οποίες προέβη νωρίτερα σήμερα ο πρώην προπονητής της ομάδας κ. Νίκος Νιόπλιας.

Σέβομαι το δικαίωμα του καθενός να εκφράζει τις απόψεις του, αλλά δεν μπορώ να αφήσω αναπάντητες αναφορές στο πρόσωπό μου, κυρίως όταν αυτές είναι παντελώς ψευδείς.

Ουδέποτε είτε σε ιδιωτική είτε σε δημόσια τοποθέτησή μου έχω καταφερθεί με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς εναντίον ποδοσφαιριστών της ομάδας μας, με τους οποίους είχα και έχω εξαιρετικές σχέσεις και συνεργασία.

Οτιδήποτε αντίθετο λέγεται, ούτε με αγγίζει ούτε μπορεί να με αποπροσανατολίσει από την προσήλωσή μου στην επίτευξη των στόχων του Παναθηναϊκού».

Πηγή: gazzetta.gr