Ο Μπένζαμιν Μεντί απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες του βιασμού και της απόπειρας βιασμού με απόφαση του δικαστηρίου του Τσέστερ και είναι έτοιμος, πλέον, για την επιστροφή του στα γήπεδα, με τη γαλλική L’Equipe να υποστηρίζει ότι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρθηκαν ήταν και ο Ολυμπιακός, πριν υπογράψει τελικά στη Λοριάν.

Ο 29χρονος Γάλλος αριστερός μπακ πέρασε μια πολύ δύσκολη διετία αφού η Μάντσεστερ Σίτι αναγκάστηκε να τον θέσει εκτός ομάδας μετά τις κατηγορίες εις βάρος του για βιασμό και απόπειρα βιασμού. Κατηγορίες που αποτελούν μια άσχημη ανάμνηση, πλέον, αφού το δικαστήριο τον αθώωσε.

Αποχωρώντας, λοιπόν, ως ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Σίτι ο Μεντί, όπως αναφέρει η L’Equipe, ενημερώθηκε για το ενδιαφέρον που υπήρχε από διάφορες ομάδες και μία εξ αυτών ήταν ο Ολυμπιακός, χωρίς όμως να προχωρήσει το θέμα.

Η απόφαση του παίκτη, τελικά, ήταν να υπογράψει στη γαλλική Λοριάν, με την οποία δεσμεύεται πλέον μέχρι το 2025, με την ελπίδα εκεί να βρει ξανά τα πατήματά του και να επανέλθει σταδιακά στο επίπεδο που ήταν πριν προκύψουν τα εξωαγωνιστικά θέματα.