Ο Δημήτρης Ιτούδης φαίνεται πως κατέληξε στον παίκτη που θα καλύψει τη μία και μοναδική θέση του νατουραλιζέ στην Εθνική για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2023. Αυτός θα είναι ο Τόμας Γουόκαπ, ο οποίος απέκτησε πρόσφατα ελληνικό διαβατήριο.

Αυτό σημαίνει ότι εκτός ομάδας θα είναι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, αφού κάθε ομάδα δικαιούται να έχει μόνο έναν παίκτη, ο οποίος απέκτησε το διαβατήριό του μετά την ηλικία των 18 ετών.

Πάντως, εδώ και κάποιες ημέρες, ο Ντόρσεϊ είχε αφήσει να εννοηθεί ότι δεν ήθελε να αγωνιστεί στις Φιλιππίνες, κάτι που καθιστά την επιλογή του Γουόκαπ μονόδρομο.

Περιμένοντας τις ανακοινώσεις

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται και οι κλήσεις για την προεπιλογή του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αυτό πρόκειται να γίνει την Πέμπτη ή την Παρασκευή (20 ή 21 Ιουλίου). Και εκεί θα κριθεί αν θα βρίσκεται σε αυτή ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μετά την επέμβαση που έκανε στο γόνατό, όπως και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον ώμο.

Επίσης, μολονότι έχει απαντήσει θετικά, ερωτηματικό αποτελεί και η περίπτωση του Νικ Καλάθη. Σίγουρα θα είναι εκτός ο Κώστας Σλούκας.

Πηγή: gazzetta.gr