Το Μαϊάμι κινείται στους ρυθμούς του… Λιονέλ Μέσι με την παρουσίασή του από την Ίντερ Μαϊάμι να είναι το μεγάλο event που περιμένει η πόλη στις 16 Ιουλίου. Μάλιστα, ο σύλλογος θέλει να «στήσει» μια υπερπαραγωγή και φέρεται να έχει καλέσει κορυφαία ονόματα της μουσικής βιομηχανίας για να τραγουδήσουν στο σόου.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν ΜΜΕ της Αργεντινής, το κλαμπ του MLS βρίσκεται σε επαφές με την Σακίρα, τον Bad Bunny και τον Μαλούμα – τρεις καλλιτέχνες με μεγάλη απήχηση στην λάτιν κοινότητα της νότιας Φλόριντα – προκειμένου να καλωσορίσουν τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ και στην πόλη. Άλλες πηγές, πάλι, από την πατρίδα του Λιονέλ Μέσι αναφέρουν πως τουλάχιστον δύο εξ αυτών αν όχι και οι τρεις τραγουδιστές θα βρεθούν στην παρουσίαση του Αργεντινού σούπερ σταρ.

Ο Μέσι, στο μεταξύ, βρίσκεται στο Μαϊάμι εδώ και 24 ώρες. Προσγειώθηκε στη Φλόριντα μαζί με την οικογένειά του και περιμένει την ώρα που θα πιάσει δουλειά στη νέα του ομάδα, εκεί όπου θα έχει συμπαίκτη τον καλό του φίλο Σέρχιο Μπουσκέτς και προπονητή τον άλλοτε τεχνικό του στην Μπαρτσελόνα και στην Εθνική Αργεντινής, Τάτα Μαρτίνο. Η Ίντερ Μαϊάμι, παράλληλα, εργάζεται για να «κλείσει» και τους Ανδρές Ινιέστα και Σέρχιο Ράμος, που είναι ελεύθεροι.

«Είμαι χαρούμενος με την απόφαση που πήρα. Είμαι έτοιμος και πρόθυμος να αναλάβω αυτή τη νέα πρόκληση, αυτή τη νέα αλλαγή. Η νοοτροπία μου και το κεφάλι μου δεν θα αλλάξει και θα προσπαθήσω όπου κι αν βρίσκομαι να δίνω τα μέγιστα για εμένα και για τον σύλλογο, ώστε να συνεχίσω να αποδίδω στο υψηλότερο επίπεδο», σχολίασε.

«Δεν ξέρω πότε θα σταματήσω από την εθνική, τώρα θέλω να το απολαύσω»

Επιπλέον, ο Λιονέλ Μέσι μίλησε και για το μέλλον του στην Εθνική Αργεντινής. «Ούτε εγώ δεν ξέρω πότε (σ.σ. θα σταματήσω), θα γίνει όταν πρέπει να γίνει» απάντησε ο 36χρονος επιθετικός σε συνέντευξη που παραχώρησε στη δημόσια τηλεόραση της Αργεντινής.

«Από τη στιγμή που κατέκτησα τα πάντα, μου απομένει να το απολαύσω και να περιμένω να μου πει ο χρόνος ποια θα είναι η στιγμή», υποστήριξε και συνέχισε: «Η λογική και η ηλικία μου, σε κάνουν να σκέφτεσαι ότι θα συμβεί σύντομα, αλλά δεν ξέρω ακριβώς. Τώρα που είμαστε πρωταθλητές Αμερικής και κόσμου, πρέπει να το απολαύσουμε». Ο Μέσι, πάντως, είπε ότι δεν βλέπει τον εαυτό του να φτάνει ως το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, που θα γίνει το 2026 σε ΗΠΑ, Καναδά και Μεξικό.