Οι οπαδοί της ΑΕΚ περιμένουν πώς και πώς την έναρξη της νέας σεζόν για να δουν ξανά σε δράση την ομάδα τους αλλά και για να βρεθούν ξανά στην OPAP Arena, με την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας να συνεχίζεται με τέτοιο ρυθμό ώστε στην ΠΑΕ να είναι σίγουροι για ρεκόρ και να τονίζουν ότι το γήπεδο θα είναι sold out σε κάθε παιχνίδι.

Οι φίλοι της Ένωσης… τρελάθηκαν στην τελευταία σεζόν τόσο με το νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια όσο και με την ομάδα που παρουσίασε ο Ματίας Αλμέιδα και κατέκτησε το νταμπλ, οπότε όλοι περίμεναν ότι στη διάθεση των διαρκείας θα γινόταν πανικός. Και γίνεται.

Αυτό φάνηκε από τον εντυπωσιακό ρυθμό με τον οποίο ανανέωσαν οι περσινοί κάτοχοι και από σήμερα (7/7) που άρχισε η ελεύθερη διάθεση έγινε ο κακός χαμός, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι της ΠΑΕ να είναι σίγουροι ότι θα γίνει ιστορικό ρεκόρ και να τονίζουν ότι έτσι όπως πάνε τα πράγματα θα είναι σίγουρα κατάμεστο το γήπεδο σε κάθε αγώνα με οποιονδήποτε αντίπαλο.

Η σχετική ανακοίνωση της ΑΕΚ για την ελεύθερη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας αναφέρει τα εξής…

«Ξεκίνησε από την Παρασκευή 7/7 στις 10.00 η τρίτη περίοδος διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ, η οποία θα διαρκέσει έως τις 21/7.

Σε αυτό το διάστημα ξεκινά η ελεύθερη διάθεση όλων των διαθέσιμων θέσεων της OPAP ARENA για τις εγχώριες διοργανώσεις. Παράλληλα, δίνεται το δικαίωμα στους φιλάθλους που έχουν ήδη αγοράσει το εισιτήριο διαρκείας τους στο διάστημα έως τις 4/7 να προχωρήσουν στην αγορά της θέσης τους και για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (εξαιρούνται όσοι προτίμησαν να ανανεώσουν στις ίδιες θέσεις στις θύρες 46,47,48).

Υπενθυμίζουμε ότι οι φίλαθλοι που θα προχωρήσουν στην αγορά εισιτηρίου διαρκείας για τα ελληνικά ματς (Πρωτάθλημα και Κύπελλο) σε αυτή την τρίτη περίοδο διάθεσης, θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν τη θέση τους και για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια στο διάστημα από τις 24 έως τις 31 Ιουλίου».