Η Ίντερ Μαϊάμι έριξε τη βόμβα με την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι, έκανε δικούς της επίσης τους Σέρχιο Μπουσκέτς και Ζόρντι Άλμπα, αλλά δεν σταματάει εκεί και έκανε πρόταση και στον Αντρές Ινιέστα, θέλοντας να εντάξει και τέταρτο πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα στο ρόστερ της.

Όταν ο Ινιέστα αποχωρούσε από τους Μπλαουγκράνα το καλοκαίρι του 2018 και υπέγραφε στη Βίσελ Κόμπε της Ιαπωνίας, όλοι υπέθεσαν ότι πήγε για τη… σύνταξη. Για να παίξει ποδόσφαιρο για κάποια χρόνια ακόμη αλλά σε πιο χαλαρό ρυθμό και στη συνέχεια να αποσυρθεί.

Κατά πάσα πιθανότητα το ίδιο πίστευε και ο Ισπανός χαφ, αλλά τώρα τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν διαφορετικά… Έχοντας αποκτήσει τον Μέσι αλλά και τους Μπουσκέτς και Άλμπα, η Ίντερ Μαϊάμι έχει και αυτό το… επιχείρημα, πέρα από τα λεφτά, για να πείσει τον Ινιέστα να συνεχίσει για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμη.

Όπως, λοιπόν, μετέδωσε ο καταλανικός ραδιοφωνικός σταθμός RAC1, οι Αμερικάνοι έκαναν πρόταση στον 39χρονο χαφ που έμεινε ελεύθερος και ελπίζουν να τον πείσουν να πει το «ναι» ώστε να δημιουργήσουν μια… μικρή Μπαρτσελόνα τη νέα σεζόν.