Ο Σάσα Βεζένκοβ αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ με τους Σακραμέντο Κινγκς και αποχωρεί από τον Ολυμπιακό έπειτα από πέντε χρόνια στα οποία έζησε έντονες στιγμές, λέγοντας το δικό του «αντίο» στους οπαδούς της ομάδας με ένα συγκινητικό μήνυμα που ανέβασε στα social media.

Η πρόταση των Σακραμέντο Κινγκς για τριετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές στα 20 εκατ. δολάρια έπεισε τον MVP της φετινής Euroleague, ο οποίος αποφάσισε να κλείσει το κεφάλαιο Ευρώπη και να ζήσει τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Ο Βεζένκοβ, επομένως, αποχωρεί από τον Ολυμπιακό αλλά πάντα θα είναι οπαδός του, με το αποχαιρετιστήριο μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram να αναφέρει τα εξής…

«Προς τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Μετά από πολλές ώρες σκέψης τις τελευταίες ημέρες, πήρα την απόφαση να εξερευνήσω τον κόσμο του ΝΒΑ. Χωρίς αμφιβολία, αυτή είναι η πιο δύσκολη επιλογή που έχω κάνει ποτέ. Φεύγοντας από αυτόν τον εκπληκτικό σύλλογο μετά από πέντε χρόνια, νιώθω σαν να αφήνω ένα κομμάτι της καρδιάς μου πίσω. Στον Ολυμπιακό έκανα τα όνειρά μου πραγματικότητα, βρήκα μια οικογένεια και το πιο ζεστό σπίτι που μπορούσα να φανταστώ. Έδωσα ό,τι είχα σε κάθε στιγμή που φόρεσα αυτή τη φανέλα.

Στις πιο σκοτεινές μας ώρες μείναμε μαζί, σηκωθήκαμε και πρέπει να είμαστε περήφανοι για όσα καταφέραμε. Γιατί πολεμήσαμε… μέχρι το τέλος. Τα λόγια δεν αρκούν για να σας ευχαριστήσουμε. Θα κουβαλάω την υποστήριξή σας και την αγάπη σας καθώς ξεκινώ αυτό το νέο κεφάλαιο. Μέχρι να συναντηθούν ξανά οι δρόμοι μας, μείνετε δυνατοί και κρατήστε τη φλόγα αναμμένη. Μία φορά κόκκινος, για πάντα κόκκινος».