Ο Έρλινγκ Χάαλαντ βρίσκεται στην Ίμπιζα όπου περνάει τις διακοπές του έπειτα από την κατάκτηση του treble με τη Μάντσεστερ Σίτι. Στο ισπανικό νησί, ο Νορβηγός φωτογραφήθηκε με την Ιβάνα Κνολ και η εικόνα που ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram η πρώην Miss Κροατία έγινε viral.

Η Ιβάνα Κνολ έγινε ιδιαιτέρως γνωστή κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ 2022 όπου βρέθηκε στο Κατάρ για να υποστηρίξει την εθνική ομάδα της χώρας της. Η καλλονή από την Κροατία γρήγορα έγινε η… αγαπημένη του φωτογραφικού φακού και διεθνή ΜΜΕ άρχισαν να την αποκαλούν τη «νύφη του Μουντιάλ». Μάλιστα, είχε υποσχεθεί πως θα ξεγυμνωνόταν αν οι «Vatreni» κατακτούσαν το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Τα σχόλια για τη φωτογραφία της με τον Έρλινγκ Χάαλαντ, είχαν ως πρωταγωνιστή τον Νορβηγό στράικερ των «πολιτών», πάντως. «Ο Έρλινγκ σκοράρει ακόμη και στις διακοπές του», ανέφερε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος σημείωσε: «Δεν σταματάει να σκοράρει εντός κι εκτός γηπέδου». «Ακόμη ένα γκολ για τα highlights της “μηχανής”», πρόσθεσε ένας τρίτος. «Δηλαδή θα πάρει δύο χρυσές μπάλες;», αναρωτήθηκε ένας τέταρτος.

Ο Χάαλαντ που έχει σπίτι στη Μαρμπέγια της Ισπανίας όπου σταθερά περνάει τα καλοκαίρια του, βρίσκεται εκεί με την οικογένειά του και στο πλευρό του, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, είναι και η 19χρονη σύντροφός του Ίζαμπελ Χάουγκσενγκ Γιοχάνσεν, που είναι επίσης επαγγελματίας παίκτρια ποδοσφαίρου.