Το σίριαλ Σίντεϊ Γκοβού είχε αίσιο τέλος για τον Παναθηναϊκός και ο διεθνής Γάλλος είναι κι επίσημα πλέον συμπαίχτης με τον Τζιμπρίλ Σισέ. Ο 31χρονος άσος έδωσε την πρώτη του συνέντευξη στην εφημερίδα Sportday, αποσπάσματα της οποίας παραθέτουμε ευθύς αμέσως:

Για τον λόγο που επέλεξε τον Παναθηναϊκό: «Γιατί με ήθελαν. Με ήθελαν πολύ και μου το έδειξαν με κάθε τρόπο. Είναι σημαντικό να πηγαίνεις κάπου που νιώθεις ότι σε θεωρούν πολύ σημαντικό. Συν τοις άλλοις, υπάρχει και η πρόκληση του Τσάμπιονς Λιγκ. Ηθελα να ζήσω την ελληνική εμπειρία και παρ’ ότι είχα κι άλλες προτάσεις, επέλεξα τον Παναθηναϊκό που συνδύαζε αυτά που ήθελα».

Για τον αν πήρε πληροφορίες από τον Τζιμπρίλ Σισέ: «Μου εξήγησε ότι τα πάντα είναι ιδανικά εδώ. Ηταν ένας σημαντικός παράγοντας που με βοήθησε να πάρω την απόφαση να έρθω».

Για το αν ξέρει κάτι περισσότερο για τον Παναθηναϊκό: «Ξέρω ότι στο Μουντιάλ είχε αρκετούς παίκτες. Δεν είναι μόνο ο Τζιμπρίλ και εγώ. Υπήρχαν τόσοι διεθνείς στην Εθνική Ελλάδας και φυσικά ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, που έχει σημαντικό ρόλο στην εθνική Βραζιλίας».

Για το αν μπορεί το «τριφύλλι» να διακριθεί στην Ευρώπη: «Είμαι σίγουρος, όμως, ότι έχουμε την ποιότητα να γίνουμε κυρίαρχοι στην Ελλάδα και να κάνουμε ηχηρά πράγματα στο Τσάμπιονς Λιγκ, δίνοντας χαρά στον κόσμο».