Η Αστυνομία της Μαδρίτης κατάφερε να εντοπίσει και να συλλάβει 4 άτομα για μια ακόμη ρατσιστική επίθεση κατά του άσου της Ρεάλ Μαδρίτης, Βινίσιους Ζούνιορ, με μια κούκλα του σεξ να ρίχνει… φως στις έρευνες!

Η εν λόγω κούκλα, έδωσε το όνομα της επιχείρησης, «Σάντρα», καθώς αυτή είναι η εμπορική ονομασία του εν λόγω μοντέλου. Οι 4 δράστες, την κρέμασαν από μια γέφυρα της Μαδρίτης, φορώντας την την φανέλα του Βινίσους, αναφέροντας σε πανό «Η Μαδρίτη μισεί τη Ρεάλ».

Σύμφωνα με την Marca, αυτό το σύνθημα, ήταν το πρώτο στοιχείο των Αρχών, καθώς χρησιμοποιείται από συγκεκριμένη μερίδα ultras της συμπολίτισσας Ατλέτικο, των «Frente Atletico». Τα δακτυλικά αποτυπώματα, ωστόσο, στην κούκλα δεν βοήθησαν, οπότε οι Αρχές αποφάσισαν να εντοπίσουν με πιο πρακτικό τρόπο τους δράστες.

Αναζητώντας στο Twitter εικόνες από ultras της Ατλέτικο, εντόπισαν σε ανάρτηση την κούκλα και ταυτοποίησαν (!) τον τοίχο που ακουμπούσε το αντικείμενο. Στη συνέχεια, εντόπισαν τα τηλέφωνα που ήταν στο σημείο την συγκεκριμένη ημέρα και τα τηλέφωνα που ήταν στην γέφυρα Valdebebas. Κάπως έτσι τα ίχνη των δραστών αποκαλύφτηκαν στην αστυνομία.

Οι 4 συλληφθέντες δεν θα παρακολουθήσουν ποτέ ξανά κανένα παιχνίδι ποδοσφαίρου στην Ισπανία και φυσικά να πλησιάσουν τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Επίσης, για την ιστορία, οι Αρχές έκαναν λάθος με την ταυτότητα της κούκλας, καθώς τελικά το μοντέλο που αναζητούσαν δεν ήταν η «Σάντρα» αλλά ένα διαφορετικό, ονόματι «Ινδιάνα»…