Σε μια σημαντική αλλαγή σε ό,τι αφορά την οργάνωσή του προχώρησε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος προχώρησε στην πρόσληψη τεχνικού διευθυντή -κάτι που δεν υπήρχε την τελευταία διετία- ανακοινώνοντας τη συμφωνία με τον Γιάννη Παπαδημητρίου, ο οποίος την περσινή σεζόν ήταν στην ΑΕΚ.

Οι Γιάννης Αλαφούζος και Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχαν συναντηθεί πριν λίγες μέρες και είχαν συζητήσει το πώς θα κινηθούν από εδώ και πέρα οι πράσινοι, καταλήγοντας στο ότι είναι απαραίτητος ένας τεχνικός διευθυντής. Έτσι, η διοίκηση δεν έχασε χρόνο και ήρθε σε συμφωνία με τον Παπαδημητρίου, ο οποίος είχε αυτόν τον ρόλο στην Ξάνθη, στην οποία είχε αγωνιστεί επί χρόνια, πριν περάσει στην ΑΕΚ, από την οποία αποχώρησε το περσινό καλοκαίρι.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής…

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ο Γιάννης Παπαδημητρίου αναλαμβάνει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή. Ο κ. Παπαδημητρίου βρίσκεται ήδη σε συνεργασία με τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία για την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού της ομάδας.

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου έχει διατελέσει τεχνικός διευθυντής στην Ξάνθη και στην ΑΕΚ, όπου αργότερα ανέλαβε και χρέη εκτελεστικού διευθυντή».