Τέλος στα λόγια, τώρα μηνύσεις!

Στα δικαστήρια θα σύρει τον πρόεδρο της ομοσπονδίας στη χώρα του ο Μαραντόνα


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
7:24
26/12/2010
Τέλος στα λόγια, τώρα μηνύσεις!
loading

Οι δύο άντρες είναι «στα μαχαίρια» από τότε που ο Μαραντόνα απομακρύνθηκε από τον πάγκο της Εθνικής, αφού δεν κατάφερε να οδηγήσει τους μπιανκοσελέστε στα ημιτελικά του Μουντιάλ της Ν.Αφρικής. Η αναφορά του προέδρου στα προβλήματα με τα ναρκωτικά του 50χρονου Μαραντόνα, ήταν η νέα αφορμή για μηνήσεις.

Ο Μαραντόνα δήλωσε σε αργεντίνικη εφημερίδα: «Δεν πρόκειται να συνεχίσω να σχολιάζω το θέμα με τον Γκροντόνα. Θα πάω κατευθείαν στους δικηγόρους μου για να επιληφθούν επί του θέματος. Μετά τα όσα είπε είναι προφανές ότι έχει χάσει τον έλεγχο. Δεν έχω πάρει τίποτα εδώ και έξι χρόνια. Δεν έχω πιεί ούτε ένα ποτήρι κρασί».

Την Πέμπτη, πρόεδρος της ομοσπονδίας της Αργεντινής, Χούλιο Γκροντόνα,  είχε δηλώσει για τον Μαραντόνα:«Δεν είμαι γέρος, δεν είμαι χαφιές και δεν θα γίνω ποτέ,  αναφερόμενος σε προηγούμενες δηλώσεις του Ντιεγκίτο, και συνέχισε:

«Αυτός (ο Μαραντόνα) τη μία μέρα σε αγαπάει και την άλλη σε μισεί. Υπάρχουν λόγοι γι 'αυτό, και όλοι γνωρίζουμε ποιοί είναι», κατέληξε αναφερόμενος στην μάχη που έδινε – και δίνει - για πολύ καιρό ο Μαραντόνα με τα ναρκωτικά.

Πηγή: gazzetta.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει