Ο αθλητής του αμερικανικού ποδοσφαίρου 22χρονος Ντέρικ Χολ, όταν γεννήθηκε είχε 1% πιθανότητες για να ζήσει, όμως πλέον, όχι μόνο διαπρέπει, αλλά και επιλέχθηκε στο ντραφτ του NFL.

Όπως αναφέρει η mirror.co.uk, το ESPN δημοσίευσε βίντεο με τη συγκινητική ιστορία του, όπου αναφέρει πως γεννήθηκε στις 19 Μαρτίου 2001 πρόωρα τέσσερις μήνες πριν την αναμενόμενη ημερομηνία από τη Στέισι Γκούντεν Κραντ.

«Το μωρό θα γεννηθεί χωρίς να χτυπά η καρδιά του και θα προσπαθήσουμε να την κάνουμε να λειτουργήσει. Οι πιθανότητες για να ζήσει είναι 1%», είχαν αναφέρει οι γιατροί και μάλιστα την παρακίνησαν να αφαιρέσουν τη μηχανική υποστήριξη από το παιδί. Εντούτοις, εκείνη αρνήθηκε και ο γιος της αποδείχτηκε πραγματικός μαχητής, αφού κόντρα σε όλες τις πιθανότητες και τις προβλέψεις κατάφερε να επιβιώσει.

Ωστόσο, τα προβλήματα του μόλις ξεκίνησαν, αφού δεν είχε αναπτυχθεί σωστά ο οργανισμός του, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει διάφορες σημαντικές δυσκολίες, όπως στην ομιλία.

Έτσι, με επιμονή και υπομονή κατάφερε να αντιμετωπίσει αυτές τις δυσκολίες, ενώ σε ηλικία 10 ετών ξεκίνησε να ασχολείται με το αμερικανικό ποδόσφαιρο. Κέρδισε λοιπόν, υποτροφία για το Όμπερν και πριν λίγες μέρες επιλέχθηκε στο ντραφτ για τους Σιάτλ Σιχοκς στο Νο37.