Την κατάκτηση του 3ου κυπέλλου Ελλάδας της ιστορίας του, στο χάντμπολ, πανηγυρίζει ο Ολυμπιακός, ο οποίος σε έναν δραματικό τελικό νίκησε τον ΑΣΕ Δούκα με 28-27 στην παράταση, με τον Δομπρή να είναι ο παίκτης που έβαλε το γκολ που έκρινε τα πάντα στο τέλος.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν αποκλείσει την ΑΕΚ στον ημιτελικό της Δευτέρας (8/5) και ήταν για το φαβορί για την κούπα αλλά ο Δούκας τούς έβαλε δύσκολα. Πολύ δύσκολα. Ο τελικός ήταν πραγματικό θρίλερ, με τις δύο ομάδες να είναι συνεχώς κοντά στο σκορ και τον Ολυμπιακό να προηγείται με 22-21 ένα λεπτό πριν το τέλος.

Σε «νεκρό» χρόνο, όμως, ο Δούκας κέρδισε πέναλτι και ο Στεφανίτσης το εκτέλεσε και ευστόχησε για το 22-22, στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση. Εκεί, ο Χαριτωνίδης έκανε το 22-23 αλλά οι Πειραιώτες αντέδρασαν και με γκολ των Παπαδόπουλου και Σλαβούλιτσα πέρασε μπροστά με 24-23, για να ακολουθήσει το 25-23 ξανά από τον Παπαδόπουλο.

Ο Δούκας έδειξε χαρακτήρα και κατάφερε να μειώσει ξανά στο γκολ αλλά στα 53 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη ο Δομπρής έκανε το 28-26 για τον Ολυμπιακό, ο οποίος τελικά επικράτησε με 28-27 και έκανε δικό του το κύπελλο Ελλάδας για τρίτη φορά στην ιστορία του.