Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Τρίτη (9/5) τη Φενέρμπαχτσε στο παιχνίδι που θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα πάει στο Final 4 της Euroleague και στις εξέδρες του ΣΕΦ θα βρίσκεται και ο προπονητής της χρονιάς στο ΝΒΑ, ο Μάικ Μπράουν των Σακραμέντο Κινγκς, έχοντας την προσοχή του στραμμένη στον Σάσα Βεζένκοβ.

Ο Βούλγαρος φόργουορντ έχει κάνει εκπληκτική σεζόν και είναι σταθερά από τους καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος, παίκτες των Πειραιωτών, στο συμβόλαιό του με τους οποίους υπάρχει ρήτρα 1,5 εκατ. ευρώ για τις ομάδες του ΝΒΑ και ειδικά για τους Σακραμέντο Κινγκς.

Αυτή είναι η ομάδα που έχει τα δικαιώματα του Βεζένκοβ για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και ο προπονητής Μάικ Μπράουν – οποίος αναδείχθηκε Coach of the year στο ΝΒΑ) θα είναι στο ΣΕΦ την Τρίτη για να τον δει από κοντά στον «τελικό» με τη Φενέρ. Μια επίσκεψη που επιβεβαιώνει οριστικά το έντονο ενδιαφέρον των Κινγκς, οι οποίοι έχουν παρακολουθήσει κι άλλες φορές φέτος από κοντά τον Βεζένκοβ.

Τότε ήταν οι βοηθοί του Μπράουν αυτοί που είχαν έρθει για να δουν σε δράση τον άσο του Ολυμπιακού, τώρα έρχεται ο ίδιος αυτοπροσώπως για να παρακολουθήσει τον Βεζένκοβ και ενδεχομένως να μιλήσει μαζί του.