Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τρίτη (9/5) τη Φενέρμπαχτσε στο 5ο και τελευταίο παιχνίδι το οποίο θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα προκριθεί στο Final 4 της Euroleague και τα νέα δεν είναι και τα καλύτερα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα αφού ο Κώστας Παπανικολάου απουσίαζε από τη σημερινή (7/5) προπόνηση.

Οι δύο ομάδες έχουν κάνει από δύο νίκες και θέλουν ακόμη μία για να πάρουν την πρόκριση και να διεκδικήσουν το ευρωπαϊκό τρόπαιο, οπότε το παιχνίδι της Τρίτης έχει τον χαρακτήρα «τελικού». Ένας τελικός στον οποίο οι Πειραιώτες δεν ξέρουν αν θα έχουν στη διάθεσή τους τον αρχηγό τους.

Ο Παπανικολάου δεν κατάφερε να προπονηθεί την Κυριακή λόγω ίωσης και η συμμετοχή του στον αγώνα είναι αμφίβολη, με τον ίδιο, φυσικά, να είναι αποφασισμένος να τα δώσει όλα για να προλάβει. Αυτό είναι και το μοναδικό πρόβλημα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό αφού όλοι οι άλλοι είναι στη διάθεση του Μπαρτζώκα.

Ανυπομονεί ο κόσμος

Από εκεί και πέρα, οι οπαδοί των ερυθρόλευκων περιμένουν πώς και πώς το τελευταίο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε, όπως αποδεικνύει και το γεγονός ότι εξάντλησαν τα εισιτήρια μέσα σε… 9 λεπτά (!), οπότε εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς τι ατμόσφαιρα θα επικρατεί την Τρίτη στο ΣΕΦ.