Ο Σαντιό Μανέ άφησε το περασμένο καλοκαίρι τη Λίβερπουλ για να συνεχίσει την καριέρα του στη Μπάγερν Μονάχου αλλά τα πράγματα εκεί δεν πάνε καθόλου καλά για τον ίδιο, με αποτέλεσμα να υπάρχει συμφωνία με το κλαμπ για την αποχώρησή του στο τέλος της σεζόν αφού το κλίμα έχει βαρύνει πολύ για τον ίδιο.

Ήταν μία από τις μεταγραφές που είχαν προκαλέσει ντόρο το καλοκαίρι του 2022 και όλοι έκαναν λόγο για καλή ενίσχυση των Βαυαρών. Στην πράξη όμως, στο γήπεδο, τα πράγματα αποδείχθηκε ότι δεν ήταν ακριβώς έτσι…

Ο Μανέ είχε ούτως ή άλλως προβλήματα προσαρμογής και η κατάσταση επιδεινώθηκε μετά την αλλαγή προπονητή και την έλευση του Τόμας Τούχελ, ενώ τα ρεπορτάζ του γερμανικού Τύπου τον παρουσιάζουν σαν απομονωμένο στα αποδυτήρια της ομάδας μετά το επεισόδιο που είχε με τον Λιρόι Σανέ.

Από τη στιγμή, επομένως, που υπάρχουν προβλήματα τόσο αγωνιστικά όσο και συμπεριφοράς, στη Μπάγερν, όπως αναφέρει η Bild, πήραν την απόφαση να «ξεφορτωθούν» τον Μανέ το καλοκαίρι, με τον παίκτη να έχει ήδη συμφωνήσει με τη διοίκηση για την αποχώρησή του.

Όσο για το πού θα συνεχίσει την καριέρα του; Κατά πάσα πιθανότητα θα επιστρέψει στην Αγγλία, αφού το υψηλό συμβόλαιό μάλλον αποτελεί εμπόδιο για ομάδες άλλων χωρών που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.