Ο Στέφανος και ο Πέτρος Τσιτσιπάς βγήκαν νοκ-άουτ στο δεύτερο γύρο του διπλού του τουρνουά τένις της Μαδρίτης καθώς ηττήθηκαν με 2-0 σετ (7-6, 7-5) από τους Μαρσέλο Αρέβαλο και Ζαν-Ζιλιάν Ρόγερ στο πλαίσιο του πρώτου γύρου.

Οι «Tsitsibros» παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί παρόλο που λογαριάζονταν ως αουτσάιντερ στο συγκεκριμένο ματς μιας και το δίδυμο Αρέβαλο-Ρόγερ είναι από τα πετυχημένα και ισχυρά του σιρκουΐ και στo Madrid Open βρίσκονται στο νούμερο τέσσερα του ταμπλό και θα επιδιώξουν να διεκδικήσουν το τρόπαιο.

Αναζητούσαν δε την… εκδίκησή τους καθώς πρόσφατα οι Αρέβαλο και Ρόγερ τους είχαν αποκλείσει στο τουρνουά του Μόντε Κάρλο. Αυτή τη φορά τα αδέρφια δεν έχασαν στο super tie break όπως προ εβδομάδας, αλλά έχασαν και τα δύο σετ που παίχτηκαν στις λεπτομέρειες (7-6, 7-5). Για ένα ακόμη ματς έδειξαν πως η χημεία τους είναι εξαιρετική, ωστόσο δεν κατάφεραν να λυγίσουν τους αντιπάλους τους. Στο πρώτο σετ ήταν η πραγματική μάχη όπου οι αντίπαλοί τους πήραν το tie break στο 9-7. Στο δεύτερο, οι Αρέβαλο και Ρόγερ στο 5-5 κατάφεραν να βρουν το μοναδικό break στο ματς και αμέσως μετά σέρβιραν για τη νίκη.

Πλέον, ο Στέφανος Τσιτσιπάς αφοσιώνεται στο μονό του τουρνουά της Μαδρίτης και το Σάββατο το βράδυ θα κάνει την πρεμιέρα του κόντρα στον Ντόμινικ Τιμ (νο. 93 στον κόσμο) για το δεύτερο γύρο της διοργάνωσης. Στο παρελθόν έχουν αναμετρηθεί οκτώ φορές με τον Έλληνα πρωταθλητή να τον έχει νικήσει σε τρεις από αυτές.