Η επίθεση του Σάντιο Μανέ στον Λιρόι Σανέ μετά την ήττα της Μπάγερν Μονάχου από τη Μάντσεστερ Σίτι στον πρώτο αγώνα για τους «8» του Champions League δεν θα μείνει ατιμώρητη, με τους Βαυαρούς να ανακοινώνουν ότι ο Σενεγαλέζος επιθετικός τίθεται εκτός ομάδας και τα ΜΜΕ να προβλέπουν πώλησή του το προσεχές καλοκαίρι.

Το επεισόδιο έγινε στα αποδυτήρια του γηπέδου της Σίτι και δεν γινόταν, φυσικά, να περάσει απαρατήρητο από τον Τύπο. Και από τη στιγμή που δεν πέρασε απαρατήρητο για τον Τύπο, ήταν αδύνατο να το αφήσει η διοίκηση του κλαμπ να περάσει έτσι.

Οι Βαυαροί, επομένως, ανακοίνωσαν ότι ο Μανέ τίθεται εκτός ομάδας μέχρι νεωτέρας και θα του επιβληθεί και πρόστιμο, την ίδια ώρα που τα γερμανικά ΜΜΕ τονίζουν ότι είναι πάρα πολύ πιθανό πλέον το να τεθεί προς πώληση στο τέλος της σεζόν, ακόμη κι αν ο προπονητής Τόμας Τούχελ προσπαθήσει να αποτρέψει κάτι τέτοιο.

Το κλίμα, άλλωστε, για τον Σενεγαλέζο επιθετικό δεν είναι καθόλου καλό στο Μόναχο και αυτή η επίθεση στον συμπαίκτη του ενδέχεται να του κοστίσει ακριβά.