Η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Stoiximan Super League μόνο ήρεμη δεν ήταν αφού υπήρξαν προσβολές και εκατέρωθεν επιθέσεις, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να λέει προς την ΑΕΚ ότι «έχετε κάνει το ποδόσφαιρο Μπανανία», την ίδια ώρα που η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ απαντάει σε διαρροή του Ολυμπιακού για όσα φέρονται να ειπώθηκαν.

Όλος αυτός ο χαμός έγινε για το θέμα των Πολωνών διαιτητών που αντικαταστάθηκαν στο ΑΕΚ – Άρης, με την Ένωση να ζητάει να δοθεί στη δημοσιότητα το υλικό από τις κάμερες του αεροδρομίου και τον Μαρινάκη, ως πρόεδρος της Λίγκας, να λέει τα εξής προς τους εκπροσώπους των κιτρινόμαυρων…

«Ακόμα και αν ανοίξουν οι κάμερες, παρότι από όσο γνωρίζουμε μια ΠΑΕ είστε και όχι η εισαγγελία και το Ελευθέριος Βενιζέλος δεν είναι ΕΠΟ αλλά σας λέω ότι ας πούμε ότι υπάρχει μια ένταση. Τι σημαίνει αυτό; Αφήστε τα παραμύθια επιτέλους. Ούτε μεθυσμένοι υπήρχαν ούτε τίποτα. Είδατε το αλκοτέστ των ανθρώπων; Μηδέν!».

Εν συνεχεία, απευθυνόμενος προς τον Γιώργο Κοσμά, εκπρόσωπο της ΑΕΚ, είπε: «Η ΕΛΑΣ έκανε το αλκοτέστ κύριε Κοσμά. Χαρτιά απο μπακάλικα και ταβέρνες εσείς χρησιμοποιείτε. Έχετε κάνει το ποδόσφαιρο Μπανανία».

Η ερυθρόλευκη διαρροή και η κιτρινόμαυρη απάντηση

Από εκεί και πέρα, από την πλευρά του Ολυμπιακού διέρρευσε ότι κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης οι άνθρωποι της ΑΕΚ είπαν πως είχαν ζητήσει από το Σάββατο την αντικατάσταση των διαιτητών, προσθέτοντας πως αυτό άφησε με ανοιχτό το στόμα τους εκπροσώπους όλων των ομάδων.

Σε αυτή τη διαρροή των ερυθρόλευκων, οι κιτρινόμαυροι απαντούν κάνοντας το εξής σχόλιο…

«Διαβάζουμε αυτή την διαρροή του Ολυμπιακού (ή του Παναθηναϊκού ή και των δύο μαζί) κι αδυνατούμε να καταλάβουμε. Πότε ακριβώς είπαμε εμείς αυτό το πράγμα; Φυσικά ουδέποτε. Αυτό που είπαμε είναι πως κάναμε αίτημα αλλαγής των διαιτητών στην ΕΠΟ, όπως και ο Άρης, αφού είχαν συμβεί όσα συνέβησαν και είδαν το φως της δημοσιότητας την Κυριακή.

Το αίτημα μας είναι την Κυριακή, υπάρχουν και η ώρα και η ημερομηνία φυσικά που στάλθηκε το mail. Αλλά το να μας παρουσιάζουν να έχουμε πει και μάλιστα ενώπιον τους πως ζητήσαμε αλλαγή διαιτητή το Σάββατο, ξεπερνάει και την πιο διεστραμμένη σκέψη. Ήμαρτον πλέον με την γελοιότητα. Προφανώς πρέπει να είναι μεθυσμένοι και ίσως χρειάζεται να κάνουν το αλκοτέστ του Mega. Αλκοτέστ Mega χρειάζονται φυσικά και όσοι το αναπαράγουν».