Ο Σακίλ ΜακΚίσικ βρίσκεται στον Ολυμπιακό από τον Φεβρουάριο του 2020 και θα παραμείνει τουλάχιστον μέχρι το 2025, αφού η ΚΑΕ ανακοίνωσε -και μάλιστα με ένα ξεχωριστό βίντεο στο Twitter- την ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο έληγε στο τέλος της σεζόν, για άλλα δύο χρόνια.

Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν μία από τις πρώτες μεταγραφές που έγιναν μετά την επιστροφή του Γιώργου Μπαρτζώκα στον ερυθρόλευκο πάγκο, με τον Έλληνα προπονητή να έχει μείνει απολύτως ικανοποιημένος από αυτόν όπως δείχνει και το γεγονός ότι παραμένει στην ομάδα και θα παραμείνει κι άλλο.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του ως το 2025 μέσω ενός βίντεο που ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter και δείχνει τον ΜακΚίσικ να δέχεται τηλεφώνημα από τη διοίκηση ενώ βρίσκεται σε ένα spa, για να ακολουθήσει και η… κανονική ανακοίνωση λίγη ώρα μετά.

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Σακίλ ΜακΚίσικ μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος ήρθε στην ομάδα μας τον Φεβρουάριου του 2020, συναντήθηκε σήμερα (11/04) με τους Προέδρους, κυρίους Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο».