Ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Ατρόμητο έχοντας μεγάλη ανάγκη για θετικό αποτέλεσμα αφού έχει μπλέξει στη μάχη της παραμονής και τελικά απέσπασε ισοπαλία 1-1, έχοντας τη βοήθεια και της τύχης αφού οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια στα τελευταία λεπτά.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν βαθμολογικό κίνητρο και έδειχναν πιο κινητικοί στα πρώτα λεπτά, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ και μάλιστα στην πρώτη τους επίσκεψη στην αντίπαλη περιοχή. Στο 7′ ο Κλωναρίδης πέρασε για τον Κωτσόπουλο και από αυτόν η μπάλα πήγε στον Καμαρά, ο οποίος νίκησε τον Τσιντώτα και έκανε το 1-0.

Ένα γκολ που έδωσε ώθηση στους Περιστεριώτες, οι οποίοι στα επόμενα λεπτά έγιναν απειλητικοί σε άλλες δύο περιπτώσεις με τους Ρομπάιγ και τον Καμαρά. Το παιχνίδι δεν πήγαινε καλά για τον ΠΑΣ αλλά παρ’ όλα αυτά κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση γρήγορα. Στο 27′, συγκεκριμένα, ο Έντερ έκανε λάθος έξω από την περιοχή και τελικά ο Παμλίδης βρέθηκε απέναντι από τον Γιαννιώτη και τον νίκησε, γράφοντας το 1-1.

Από εκεί και πέρα, το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Ατρόμητο να γίνεται επικίνδυνος στα τελευταία λεπτά με τον Κλωναρίδη, ενώ στο ξεκίνημα της επανάληψης, στο 49′, ο Κούεν πήγε για το 2-1 με εκτέλεση φάουλ αλλά ο Τσιντώτας απέκρουσε. Δύο λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι είχαν επικίνδυνη αντεπίθεση με Ροσέρο και Παμλίδη αλλά δεν την τελείωσαν σωστά.

Ο ΠΑΣ θα μπορούσε να πάρει το προβάδισμα σε αυτή τη φάση αλλά δεν το έκανε και στη συνέχεια ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε και η ώρα περνούσε χωρίς να γίνεται κάτι ιδιαίτερο, μέχρι που φτάσαμε στα τελευταία λεπτά: Δοκάρι για τον Ατρόμητο στο 87′ σε λάθος προσπάθεια της αντίπαλης άμυνας να απομακρύνει, δοκάρι για τον Ατρόμητο στο 94′ σε σέντρα-σουτ του Ρομπάιγ και ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε τελικά έναν πολύτιμο βαθμό.

Aτρόμητος: Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Μαυρομμάτης, Χατζηισαϊας, Ντε Μποκ, Γκονζάλες, Κούεν (81′ Φριτζόνσον), Καμαρά- Κλωναρίδης (74′ Τζοβάρας), Ρομπάιγ, Κωτσόπουλος (74′ Κιάρτανσον).

ΠΑΣ Γιάννινα: Τσιντώτας, Τσάβος (52′ Μπακαδήμας), Εραμούσπε, Μπορταγκαράι, Πήλιος, Τζίνο, Λιάσος, Ροσέρο (64′ Νίνης), Τζίμας, Παμλίδης (80′ Μορέιρα), Σταματελόπουλος (80′ Μπάλαν).