Ο Παναθηναϊκός πέρασε από το «Κλεάνθης Βικελίδης» νικώντας με 1-0 τον Άρη χάρη σε γκολ του Σπόραρ και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την ΑΕΚ, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να τονίζει ότι αυτό το τρίποντο ήταν πολύ μεγάλη υπόθεση για την ομάδα του.

Οι πράσινοι προέρχονταν από τη γκέλα με τον Βόλο και ήξεραν ότι μόνο με νίκη θα παρέμεναν στην κορυφή, οπότε η πίεση ήταν μεγάλη. Παρ’ όλα αυτά, ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις και έκανε αυτό που έπρεπε με το γκολ του Σπόραρ, σε ένα παιχνίδι στο οποίο δεν άρχισε καθόλου καλά.

«Νομίζω ότι το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένα καλό παιχνίδι από την πλευρά μας, μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο στο οποίο καμία ομάδα δεν μπορούσε να πάρει τον έλεγχο. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πολύ πιο απλοί, πιο δημιουργικοί, φτιάξαμε φάσεις και πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα», είπε αρχικά ο Γιοβάνοβιτς και συνέχισε: «Έτσι είναι τα πλέι οφ. Αυτή η νίκη ήταν πολύ μεγάλη υπόθεση για μας, λόγω της αξίας του αντιπάλου, γιατί δύσκολα θα περάσουν άλλες ομάδες από εδώ».

Από εκεί και πέρα, σε ερώτηση για τον Σπόραρ που έβαλε το γκολ, ο προπονητής του Παναθηναϊκού είπε ότι «για κάθε σέντερ φορ είναι σημαντικό να σκοράρει, αλλά δεν νομίζω να υφίστανται οι ψυχολογικοί λόγοι για μια ομάδα που έχει ψηλούς στόχους. Ηταν μια αποτυχία η ισοπαλία με τον Βόλο, αλλά κάθε παιχνίδι είναι κρίσιμο».