Η Αλ Χιλάλ ήταν διατεθειμένη να… ισοπεδώσει τα πάντα προσφέροντας συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 400 εκατ. ευρώ στον Λιονέλ Μέσι, αλλά η απάντηση του Αργεντίνου, όπως αναφέρουν στη χώρα του, ήταν αρνητική, δείχνοντας έτσι ότι επιθυμεί να παραμείνει στην Ευρώπη, με τη Μπαρτσελόνα να ελπίζει όλο και περισσότερο σε αποχώρησή του από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Μέσι δεν έχει συμφωνήσει ακόμη με τους Γάλλους για την ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει στο τέλος της σεζόν, με αποτέλεσμα κάθε μέρα που περνάει να τον απομακρύνει όλο και περισσότερο από το Παρίσι. Το θέμα είναι σε ποια πόλη θα… πλησιάσει ο Αργεντίνος, ο οποίος αποφάσισε να πει «όχι» στην αδιανόητη πρόταση της Αλ Χιλάλ με 400 εκατ. ευρώ ετήσιες απολαβές.

Όπως αναφέρει ο Αργεντίνος δημοσιογράφος του TyC Sports, Γκαρσία Γκρόβα, ο Μέσι αρνήθηκε τα λεφτά των Αράβων επειδή επιθυμεί να παραμείνει στην Ευρώπη και στη Μπαρτσελόνα ελπίζουν ότι θα επιστρέψει σε αυτούς, αν και η υπόθεση μόνο εύκολη δεν είναι λόγω των οικονομικών θεμάτων που αντιμετωπίζει το κλαμπ.