Σοβαρά μπλεξίματα με την ισπανική δικαιοσύνη έχει ο Σέρχιο Κόκε, ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε για έξι χρόνια στον Άρη, αφού κατηγορείται για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και συγκεκριμένα πως ήταν ο επικεφαλής κυκλώματος ναρκωτικών με δράση σε όλη την Ευρώπη, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει ακόμη και με φυλάκιση 16 ετών.

Ο Κόκε είχε αγαπηθεί πολύ από τους οπαδούς της ομάδας της Θεσσαλονίκης, στην οποία είχε αγωνιστεί από το 2006 μέχρι το 2011, πριν επιστρέψει για τη σεζόν 2015-16. Με τη φανέλα του Άρη ο Ισπανός επιθετικός έβαλε τέλος στην καριέρα του και μετά φέρεται να… άρχισε μια νέα, σαφώς πιο επικίνδυνη.

Όπως, λοιπόν, αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Κόκε κατηγορείται επισήμως πλέον για διεύθυνση εγκληματική οργάνωση και συγκεκριμένα φέρεται να ήταν ο επικεφαλής ενός κυκλώματος ναρκωτικών με δραστηριότητα σε όλη την Ευρώπη. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο πρώην άσος του Άρη ήταν αυτός που αποφάσιζε για τις ποσότητες και τις τιμές των ναρκωτικών, όπως και για τα οχήματα που θα νοικιάζονταν για τη διακίνησή τους.

Αν ισχύουν ή όχι όλα αυτά, φυσικά, θα φανεί στη δίκη που θα γίνει στη Μάλαγα και θα αρχίσει τη Δευτέρα (27/3), με τον Κόκε να απειλείται ακόμη και με φυλάκιση 16 ετών.