Ο ΠΑΟΚ μπήκε στα πλέι οφ της Super League 1 με εκτός έδρας νίκη επί του Άρη στο τοπικό ντέρμπι και παρέμεινε ζωντανός στη μάχη του τίτλου και μάλιστα σε μια σεζόν στην οποία ο βασικός στόχος ήταν να κάνει ανανέωση και να βάλει τις βάσεις για την ομάδα των επόμενων χρόνων, με ομάδες του εξωτερικού και συγκεκριμένα από Ιταλία να παρακολουθούν την πορεία των Θεσσαλονικέων.

Στον δικέφαλο του βορρά είχαν φροντίσει να ξεκαθαρίσουν από την αρχή της φετινής σεζόν ότι ο πρώτος στόχος ήταν να γίνει ανανέωση στην ομάδα. Να προωθηθούν νέοι παίκτες και να βάλει σιγά-σιγά ο Ραζβάν Λουτσέσκου τις βάσεις για την ομάδα των επόμενων χρόνων. Υπό αυτή την έννοια, μάλλον ικανοποιημένοι θα πρέπει να είναι στη συμπρωτεύουσα αφού ο Ρουμάνος προπονητής καταφέρνει αυτό που του ζητήθηκε και μάλιστα το συνδυάζει και με αποτελέσματα.

Λογικό είναι, επομένως, να υπάρχουν χαμόγελα και ειδικά μετά τη νίκη στην έδρα του Άρη, λογικό όμως είναι να υπάρχει και ενδιαφέρον ξένων ομάδων για τη φετινή προσπάθεια του ΠΑΟΚ και για κάποιους παίκτες του. Και ειδικά για τους μικρούς, ηλικιακά, Έλληνες παίκτες του. Και αν το μυαλό όλων πάει αμέσως στον Γιάννη Κωνσταντέλια που πραγματοποιεί εκπληκτική σεζόν, στην προκειμένη περίπτωση το θέμα αφορά τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη.

Κουλιεράκης

Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός μαθαίνει από παιχνίδι σε παιχνίδι, βελτιώνεται και έχει καταφέρει να προκαλέσει το ενδιαφέρον ιταλικής ομάδας και συγκεκριμένα της Φιορεντίνα. Αυτό λένε τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στη γειτονική χώρα, με τις πληροφορίες μάλιστα να αναφέρουν ότι άνθρωπος της ομάδας της Φλωρεντίας ήταν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» πριν δύο μέρες (19/3) για να δει το Άρης – ΠΑΟΚ.

Αυτό, προφανώς, σημαίνει ότι είδε και όλο τον χαμό που έγινε στο τέλος και ο οποίος, προφανώς, δεν αποτελεί και διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τη Φιορεντίνα, όμως, δεν την απασχολεί αυτό αλλά ο Κουλιεράκης, τον οποίο έχει παρακολουθήσει κι άλλες φορές και θα το ξανακάνει προσεχώς. Από εκεί και πέρα, το αν αυτό θα οδηγήσει και σε κάποια επίσημη πρόταση κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ή αν θα συνεχιστεί η παρακολούθηση του παίκτη και την επόμενη σεζόν, θα φανεί τους επόμενους μήνες.