Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ έχει στήλη στη Daily Mail και στο νέο του άρθρο αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό από το παρελθόν με πρωταγωνιστή τον Τζον Όμπι Μίκελ, ο οποίος μετά τη λήξη ενός αγώνα της Τσέλσι είχε μπει σε έξαλλη κατάσταση στα αποδυτήρια των διαιτητών και ούρλιαζε πως θέλει να του σπάσει τα πόδια.

Ο πρώην επικεφαλής της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας αποφάσισε να αναφερθεί σε αυτό το γεγονός, το οποίο χρονολογείται μία δεκαετία πίσω, στη στήλη του στην ιστοσελίδα της Daily Mail, με αφορμή την επίθεση του Αλεκσάνταρ Μίτροβιτς στον διαιτητή Κρις Κάβανο.

Και αυτά που έγραψε ο Κλάτενμπεργκ είναι τα εξής…

«Κάποτε ο Τζον Όμπι Μίκελ κινήθηκε εναντίον μου στα αποδυτήρια διαιτητών του Στάμφορντ Μπριτζ. Ούρλιαζε πως θέλει να μου σπάσει τα πόδια και τον συγκρατούσαν ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο και ο Έντι Νιούτον.

Στο τέλος η ποινή που επιβλήθηκε στον Μίκελ για το συγκεκριμένο συμβάν ήταν μόνο τρεις αγωνιστικές. Σκέφτηκα: «Μας κάνει πλάκα η αγγλική ομοσπονδία; Θα έπρεπε να τιμωρηθεί μέχρι το τέλος της σεζόν αν όχι και ακόμα περισσότερο».

Ο Μίτροβιτς δεν ήταν τόσο επιθετικός όσο ο Μίκελ, αλλά ήρθε σε σωματική επαφή με τον διαιτητή Κάβανο. Η αγγλική ομοσπονδία θα πρέπει να τον τιμωρήσει παραδειγματικά. Οι διαιτητές θα πρέπει να αποπνέουν σεβασμό στο υψηλότερο επίπεδο».