Ο Αμρ Ουάρντα βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο διαμάχης στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Μετά τη νίκη του Απόλλωνα Λεμεσού με 1-0 επί της ΑΕΚ Λάρνακας στην πρεμιέρα των πλέι οφ τίτλου του πρωταθλήματος της χώρας, υπήρξε καταγγελία πως ο Αιγύπτιος επιθετικός του Απόλλωνα έκανε άσεμνη χειρονομία στους οπαδούς των γηπεδούχων στην «ΑΕΚ Arena».

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ Λάρνακας, Κυριάκος Δημητρίου, τόνισε αφότου έληξε το ματς: «Έγινε συγκλονιστική προσπάθεια από εμάς. Ήμασταν η ομάδα που ήταν η πιο απαιτητική στο γήπεδο. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για την νίκη του. Παίξαμε για 10 παίκτες, σωστά έπρεπε να αποβληθεί ο Λέντες, όμως λανθασμένα δεν αποβλήθηκε ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου. Ευχαριστούμε και για τη δωρεάν επίδειξη γεννητικών οργάνων από τον παίκτη του Απόλλωνα».

Σε ερώτηση εάν η αναφορά του είναι για τον Ουάρντα, είπε: «Υπάρχει κάποιος που παρακολουθεί ελληνικό και κυπριακό ποδόσφαιρο και δεν έχει καταλάβει για ποιον αναφέρομαι; Αναφέρομαι στον Ουάρντα, το ξέρει και ο ίδιος».

Η απάντηση του Ουάρντα

Από τη μεριά του ο Αμρ Ουάρντα δεν ασχολήθηκε άμεσα με αυτή την κατηγορία από τη μεριά της ΑΕΚ Λάρνακας, αλλά έδωσε μια… έμμεση απάντηση προς τους αντιπάλους, ρίχνοντας κι άλλο λάδι στη… φωτιά σχολιάζοντας κάτω από την ανάρτηση του Απόλλωνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την ολοκλήρωση του αγώνα. «Ελάτε Λεμεσό», έγραψε ο Αιγύπτιος.

Ο Ουάρντα πολλάκις στη διάρκεια της καριέρας του τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο, αλλά και σε άλλες χώρες έχει προκαλέσει με τη συμπεριφορά του και αυτή η περίπτωση δεν ήταν διαφορετική.